Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Tablet przybył dość szybko, z dobrym śledzeniem i dobrze zapakowanym, zobacz zdjęcia. Ekran jest, zgodnie z oczekiwaniami, bardzo wyraźny i jak dotąd tablet działał bezbłędnie i szybko, jak oczekiwano. I Android 11, który wydaje się również działać dobrze i robi wszystko, czego do tej pory potrzebujemy. Pakiet zawierał również futerał ochronny, a tablet z już dołączonym ochraniaczem ekranu, musiałem tylko zdjąć ochraniacz ekranu! Pobrałem również oddzielnie oryginalny Ulefone Smart Keyboard Case dla tego tabletu, który również polecam, ma sprytny, składany sekcja, jak ten, który jest z tabletem i jest bardzo miły w dotknięciem, który zawiera przycisk lewy i prawy przycisk myszy - tablet z tą klawiaturą może szybko zastąpić moje zapotrzebowanie na laptopa do codziennych zadań, ze względu na szybkość i pojemność tabletów oraz dodatkowy koszt równie dobrej klawiatury. Rekomenduję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Przedmiot dotarł bardzo dobrze zapakowany i w spodziewanej dacie dostawy. Nie mogę się doczekać korzystania z tabletki w najbliższych dniach. Dziękuję Banggood, 😊👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Naprawdę świetny tablet, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Package received within 24 days of purchase Product packaging is good and everything is fine Thank you Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Dobry tablet....trochę ciężki....ale do jakości funkcji nie ma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dostarczenie do Dżuddy za tydzień... W bardzo mocnym opakowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Idealnie na czas, dobrze zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Excellent product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Przedmiot przybył na miejsce uszkodzony. Banggood nie zwraca pieniędzy, chociaż urządzenie zostało wysłane na własny koszt. Pieniądze zniknęły, towar przepadł, a Banggood zamyka komunikację. Firma nie jest renomowana, tak nie zamawiaj tam. To wszystko jest tylko problemem, niebezpiecznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Można go stosować bez żadnych stresów. Jednak wraz ze wzrostem liczby aplikacji i danych, nawet jeśli SOC jest oktacorem, oczekuje się, że operacja stanie się cięższa ze względu na model wejścia. Jeśli jest tylko w przedziale cenowym, to jest to właściwa rzecz, aby kupić B-MAX, nawet jeśli jest nieco wyższy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$107.99
    • US$389.99
    • US$214.99
    • US$439.99
    • US$179.99
    • US$279.99
    • US$719.99
    • US$319.99
    • US$214.99
    • US$129.99
    • US$189.99
    • US$214.99
    • US$219.99
    • US$229.99
    • US$179.99
    • US$209.99
    • US$339.99