Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Niesamowite małe światło, dodaje wiele charakteru zdjęciom, zwłaszcza z bliska. Interfejs przycisku jest trochę denerwujący w użyciu, całkowicie rozumiem, dlaczego wyższe światła końcowe używają małego koła. Moc jest zaskakująco dobra, wystarczająco jasna, aby nie zmagać się z narażeniem, a nawet przydatna jako powódź. Liczby na małym ekranie OLED są dobre do synchronizacji oświetlenia i przywracania dokładnych ustawień, ale są dość niedokładne do rzeczywistych wartości barw i kelwinów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Ma bardzo ładne funkcje, RGB, Ciepły i zimny, sterowanie jest proste w użyciu, jedno ustawienie dla koloru tonacji i inne dla jasności, zmiana z RGB na tryb normalny jest prosta, i zapisuje ostatnie użyte ustawienia, Ładowalny, więc nie musisz martwić się o noszenie baterii do niego, chciałbym być trochę większy, ale za cenę i oferowane funkcje, nie mogę prosić o więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Super zadowolony z tego zakupu mam wszystko w czasie wysyłki i światła działają doskonale i kilka zdjęć ich w akcji (Wybacz z powodu twarzy derpa xD Cuddy zatrzymać mnie samego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Super jakość, bardzo gładka temperatura i regulacja barw. Tylko trochę jaśniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobre lekkie i proste w obsłudze. Pełna gama kolorów i jasności. Również wiele opcji, aby połączyć się z gorącym butem lub statywem mocującym. USB ładowane, co jest miłe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Całkiem dobre światło jak na tę cenę. Był mniejszy niż się spodziewałem, co jest dobre i ma dużo mocy. Wyświetlacz OLED z tyłu jest przydatny z stopniami i procentem jasności. Łatwy w użyciu, nawet nie potrzebowałem instrukcji Ciepłe (2500K) i zimne białe (9000K) wydaje się być wysokie CRI co mnie zaskoczyło, to zwykle jest fałszywe na takich światłach. Nie ma migoczącego PWM nawet z 240FPS nagrywania! Cieszę się, że kupiłem dwa, a jeśli nadal będą dobrze działać, to kupuję więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Świetne oświetlenie RGB w kilku kolorach, które polecam wszystkim początkującym fotografom w porównaniu z jego ceną, warto kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    /Świetne światełko. Paczka została przetworzona bardzo szybko dotarła tu przed niektórymi z moich zamówień, które złożyłem tydzień wcześniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Ładny produkt, dokładnie to, co zamawiam i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft78 004
    • Ft7 397
    • Ft61 662
    • Ft10 680
    • Ft25 280
    • Ft2 772
    • Ft12 460
    • Ft25 280
    • Ft6 407
    • Ft96 504
    • Ft71 221
    • Ft49 141
    • Ft16 733
    • Ft5 547
    • Ft6 407
    • Ft10 323
    • Ft5 698
    • Ft4 983