Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2022

    ✅ Jakość w stosunku do ceny ✅ Wysoka jakość ✅ Szybka dostawa ✅ Łatwy w użyciu Jeden z najlepszych akcesoriów, które kupiłem do wykorzystania w fotografii wideo. wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Produkt ma dobrą jakość. Wygląda na wytrzymałą i solidną. Gorąco polecam. Produkt otrzymany na kilka dni przed przybliżoną datą dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Dobrze, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Wyprodukowane w wysokim standardzie. Jakość jest znakomita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Doskonała pomoc. bardzo wysokiej jakości materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Nie próbowałem jeszcze z większą kamerą, ale na kamerę akcji wygląda to po prostu dobrze!!! Szybka dostawa i stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Dzięki za szybką dostawę. Parcel był dobrze zapakowany i o wysokiej jakości konstrukcji, z przyjemnością skorzystam z zacisku do fotografii krajobrazowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Całkiem niezła konstrukcja, jak na razie. Działa dobrze /Dużo chwytu! Chciałem go używać tylko do kamer akcji, ale teraz powierzyłbym mu moje Speelights, Bez Lustra Kamera, a nawet Fullframe DSLR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Wygląda na większy na zdjęciach, więc upewnij się, że odczytujesz maksymalną odległość otwarcia zacisku. Ogólnie bardzo dobra jakość zacisku. Mocno ściska i potrafi trzymać mój Canon m50 (~650g) w dowolnym kierunku. Jest również łatwy w regulacji. Poleciłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Może złapać naprawdę mocno, ale mogę otworzyć za szeroko i śruba wychodzi z nakrętki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$81.64
    • US$46.99
    • US$10.49
    • US$8.07
    • US$133.97
    • US$25.40
    • US$19.62
    • US$31.17
    • US$19.62
    • US$34.64
    • US$15.00
    • US$27.71
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$24.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$26.99