Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Przyszło dzisiaj. Mam Macbooka i Mac Mini. Urządzenie działa bardzo dobrze z moim macbook i mac mini. Podobało mi się. Polecam to urządzenie. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Niezła zamiana. Zabezpieczone opakowanie zamknięte w pudełku. Jedyny minus to porty z tyłu, gdzie jest napisane, że 1 i 2 są do góry nogami na przyciskach. Ale wszystko dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    real review here. brings 2 usb-A usb-A cables. doesn't include power cable as it is optional and works 100% without it on 2 PCs. 4* in logistics as it arrived 1 day after estimate

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Działa idealnie, przybył szybko. Duża przepustowość, aby włączyć drukarkę, kamerę internetową, słuchawki/mik i wiele innych peryferyjnych urządzeń również na złączu USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Super produkt! Praca jak również! Szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Bardzo małe i miłe robi to świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Doskonale sprawdza się przy przełączaniu myszki i klawiatury między Playstation 4 a komputerem. Ma port micro USB dla zasilania, ale pobiera również zasilanie z komputera, więc nie jest konieczne zasilanie zewnętrzne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Idealne dla mojej konfiguracji z laptopem i pulpitem dzielącym bezprzewodową klawiaturę i myszkę i kamerkę internetową. Wybrałem wariant USB 3.0. Tak chłodno i łatwo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 292
    • Ft6 449
    • Ft3 784
    • Ft4 161
    • Ft4 161
    • Ft21 964
    • Ft2 646
    • Ft3 439
    • Ft7 931
    • Ft5 374
    • Ft5 275
    • Ft5 472
    • Ft5 298
    • Ft4 587
    • Ft14 062
    • Ft2 269
    • Ft3 026
    • Ft4 161