Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Niestety, nie otrzymałem produktu. Długo czekałem, ale nie dotarł. Potem napisałam do służby, a oni chcieli pomóc. Produkt został wysłany do mnie ponownie, który otrzymałem dzisiaj. Byli bardzo pomocni. Do tej pory pomagali we wszystkich problemach. Dlatego jestem zadowolonym starym klientem. Polecam wszystkim firmę i ich usługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Dobre okulary w regulacji... Ale bardzo wysoki stopień pochłaniania promieni słonecznych... Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Wygląda dobrze, trochę mały, trudno zmieścić mi okulary, klamra musi być większa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Хорошие полярики на мои очки, доставлено быстро. На широкие очки может не хватить, на мои идеально подошли

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2018

    daha once 1 tane almistim busefer 2 tane daha aldim urun cok kullanisli ama takip cikartirken ister istemez leke oluyor her seferinde bezle silmek gerekiyor cunku tutucak yeri yok ama mekanizma gizli oldugu icin disardan bakinca sonradan takilan bir parca gibi durmuyor

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    Much better tan expected. Fit perfectly on 4cms height glasses.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2018

    14 day shipping.Fine Quality.Real UV filter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2017

    It fit my glasses. protect from strong sun. When in shadow or in the room need to flip them up. If one have wider nose can be ti too narrow.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2019

    this one looks different a little...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2017

    Appears to work, the clip does clip on to my eyeglasses, haven't tested doing more activities to see if the clip-on might stay or fall off though.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$3.99
    • US$8.07
    • US$6.29
    • US$26.55
    • US$10.38
    • US$34.64
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$11.99
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$18.47
    • US$18.47
    • US$17.99