Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    W tych czasach, kupiłem go, żeby zdezynfekować klawiatury i myszy w pokoju komputerowym. Sprawdzam, jak dobrze jest w stanie to zrobić, nie wiem. Jeż wydrukowany z połysku świetlnego na obrazkach jest dobrze podkreślony w ciemności. 4 baterie AAA nie są włączone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Haven't tried it but looks decent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Bardzo szybka dostawa do Aten w Grecji! Całkiem schludne maleństwo. Lampa działa, ale myślałem, że będzie jaśniejsza..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Bardzo dobre i szybkie namierzanie. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobrze! Funkcion z 4 szt. AAA NiMh accu 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Trzymać bez baterii w przeciwnym razie ok jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Zawsze chciałem taką lampę, a teraz moje życzenie się spełniło. Kupiłem dwa na raz, żeby mieć zapas. Lampa posiada również wbudowany żyroskop, aby zapobiec patrzeniu w światło UV. Pięknie wykonana, to również świetny prezent. Przydatna rzecz w tym zakaźnym świecie Covidów. Kocham cię Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Nie wiem, czy są sterylizowane, ale wszystkie włączone i działają zgodnie z instrukcją. Chciałbym, żeby przyszli z akumulatorami, skoro mają kabel do ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Otrzymałem go dzisiaj i nie mogłem się doczekać, żeby go użyć. Włożyłem baterie i odszedłem. Pracując świetnie, mogę kupić inne produkty sterylizujące, żeby sprawdzić, które najlepiej pasują do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 245
    • Ft4 625
    • Ft6 614
    • Ft12 862
    • Ft2 569
    • Ft6 245
    • Ft6 951
    • Ft9 555
    • Ft10 978
    • Ft3 673