Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(451)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(451)
    • 5 Star(428)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2021

    Świetny produkt, wysoka jakość. Szybka dostawa i super szybka wysyłka Polecam sprzedawcy i produktu i dziękuję bardzo za doskonałą obsługę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    To po prostu działa. Dobry produkt i niedrogi. Kupiłem dwa na testy. Używam telefonu Ulefone kompatybilnego z QC 3.0 i działa ok. Jest przenośny z portami USB 4 + wystarczającą moc dla wszystkich urządzeń. USB są dla wszystkich urządzeń USB, ale jedno wyjście pozwala użyć Quick Charge 3.0, aby dać znacznie więcej mocy i szybkości ładowania. Wiele normalnych, bez QC, telefonów i podpasek obecnie potrzebuje co najmniej 2,1 lub 2,3 ampułek do ładowania, gdy jest pusty i to może go obsługiwać. (Port USB PC daje tylko 0,5 A, a tanie ładowarki 1A) Telefon może naładować 10 godzin x 0,5 Amp=5Ah. lub taki sam dla 3A i 1 h 40 min, z QC) Kupię więcej. (Wybierz prawą wtyczkę.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Jakość produktu jest bardzo dobra. Szybka możliwość ładowania udana. Bez wątpienia możesz wybrać. Problem w tym, że szybko się rozgrzewa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Przybyło dobrze zapakowane, 19 dni na dostarczenie, jednak tylko drzwi 3.1 pracują Quick opłata nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Jestem zadowolony z urządzenia. Ładuję niesamowicie szybko. Nie Pewny Czy naprawdę ma 48 W, ale cokolwiek z nim znajdę. Thx Banggood dla szybkiej wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    4 porty, w tej cenie, 1 szybki port ładowania, unikalne kolorowe światła. ZALETY ZAMKNIĘTE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo dobry produkt, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Może być trochę ciężko pracować przy japońskim napięciu 100V AC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Dziękuję Banggood!! Świetna ładowarka i bardzo szybkie ładowanie. Światło nocne jest również piękne. Kupię kolejny na moje wycieczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Bardzo dobra jakość. Szybka dostawa. Jestem zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 870
    • Ft6 915
    • Ft5 458
    • Ft5 294
    • Ft8 195
    • Ft15 132
    • Ft7 643
    • Ft6 303
    • Ft4 367
    • Ft18 915
    • Ft5 095
    • Ft4 730
    • Ft9 100
    • Ft8 009
    • Ft5 095
    • Ft6 186
    • Ft4 726
    • Ft13 240