Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2022

    bom produto recomendo chegou aqui tudo certinho vendedor e onesto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    To fantastyczny produkt. Składa się z kabla i adaptera, który ma mocną głowicę magnetyczną. Adapter podłącza się do urządzenia, które ma być naładowane, a kabel silnie łączy się z magnesem. Ładuje się bardzo skutecznie i jest o wiele łatwiejsze w użyciu niż tylko poprawne podłączenie kabla do urządzenia. Miał też światło, które wskazywało na połączenie. Zobacz zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2020

    Produkt wygląda dobrze i działa dobrze, przez jakiś czas, ale po 6 tygodniach skarpeta jest zepsuta (patrz rysunek). Nadal działa, ale muszę to wciskać od czasu do czasu. Ok, w tej cenie, nie spodziewałem się „Panzera", ale 6 tygodni użytkowania to trochę za mało. Spróbuję to naprawić super-klejem, ale nie wierzę w cud.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Nie ma nic złego w paczce. Przybył do Smoleńska w 20 dni. Jakość wygląda dobrze. Nie próbowałem jeszcze oskarżyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    Dobrej jakości kable z mocnym magnesem, aby zapewnić niezawodny kontakt. Kupiłem jeden microUSB i jedno USB-C. Nie podobne do tych, które tylko obsługują ładowanie, ten obsługuje również dane. Bardzo zadowolony z zakupu tego artykułu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    Bardzo dobry USLION 3A LED 360° Thangs dla Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gusVIP5
    GI
    17/02/2020

    Kable wyglądają naprawdę fajnie i dobrze zbudowane, jednak zaznaczyłam moją ocenę jako jeden z kabli został odebrany z rozbitego złącza USB, co czyni go bezużytecznym. Poprosili BG o zastępstwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2020

    Wygodny i praktyczny system, lepiej jest kupić kilka i trzymać kable w domu, w samochodzie i w pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Cóż - zapakowane, w różne mullety. Sprawdźmy, jak to działa. Nadawca podłych - dostawa na stację, musiał biegać po mieście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    Wygląda na to, że jest tak dobry jak w pierwszym secie. Mam nadzieję, że wkrótce będą wtyczki jeden po drugim bez kabla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$124.00
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$12.69
    • US$10.80
    • US$11.49
    • US$13.99
    • US$16.16
    • US$20.78
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$17.99
    • US$7.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$6.92