Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Znakomita kablówka. Teraz dni, kiedy nie mam ochoty na toasty, tylko dlatego, że budzę się z pożarem elektrycznym w moich starych, gównianych kablach ładowarek... Ratuj życie i kup kable USB-C 5A. Ale tak naprawdę, to jest tkany kabel wysokiej klasy, który może zostać ukarany przez QC3.0 za 100 W i nawet PD'd bez ostrzeżenia. 5A jest poza punktem złamania zwykłych kabli, dopóki sam Chuck Norris nie pojawi się w surowej mocy i spandexu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Wysoka cena i super wysoka jakość, ładne miękkie tkane kable i solidne połączenia, czuje się premium 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GeoVIP3
    GR
    26/04/2021

    Excellent quality, nice design!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Czasami mówiono, żeby sprawdzić połączenie, ale po usunięciu i wtyczce ponownie, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Dobrej jakości kabel USB-C do USB-c, wart swojej ceny. Zadowolona z tego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Przybyło i jestem z niego maksymalnie zadowolony. Jest dobrej jakości i znacznie cieńszy niż podobne kable zamawiane do tej pory, co czyni go znacznie bardziej miękkim, bardziej elastycznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Ithem działa, ale jeden koniec nie jest wystarczająco dobry. Gniazdo w jednym końcu wyślizguje się z ładowarki, nawet gdy mały ruch na drutach. Połączenie jest dobre, ale jeden koniec się wymyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetny produkt, polecam, szybka dostawa do Słowenii. Znalazłem kupon na Facebooku Banggood Slovenija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 516
    • Ft3 516
    • Ft3 196
    • Ft2 556
    • Ft2 876
    • Ft2 556
    • Ft2 428
    • Ft5 116
    • Ft1 756
    • Ft14 074