Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2022

    Odebrał to, jak tylko wrzucił do komputera. Potem podłączyłem go do mojego zestawu słuchawkowego bluetooth i testowałem go przez około 10 minut. Nie przerywaj mi. Oczywiście, postaramy się zobaczyć, co się stanie w użyciu przez długi czas. Wykryła produkt zaraz po podłączeniu go do komputera. Następnie podłączyłem go do mojego zestawu słuchawkowego bluetooth i testowałem go przez około 10 minut i nie było żadnej przerwy. Oczywiście nie wiem, co się stanie w przypadku długotrwałego stosowania, postaramy się zobaczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Wtyczka usb w systemie Windows 11 natychmiast nie jest konieczna komponowanie sterownika z xbox bez problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Urządzenie na jednak nie działa, ale 1 miesiąc oczekiwania na nic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Jak wskazano, pozostaje do przebadania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    tudo ok funcionando normal.recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    fast delivery, good service thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Kompatybilny z Windows 10: plug and play

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Infelizmente o item veio quebrado. Não vou solicitar a troca nem o reembolso, por que tentei concertar mas sem sucesso. Eu pude perceber uma inclinação sutil na placa do conector USB, dá pra ver nas imagens. Eu tentei alinhar a placa do conector, mas como ele estava muito rígido decidi não forçar o contato. Ainda sim, tentei usá-lo no computador, mas ele não funcionou. Creio que além da placa USB estar torta, pode ter um mal contato ou contato rompido na parte interna, infelizmente, não dá pra determinar sem abrir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Kompaktowy moduł Bluetooth. Zapakowane w blister. Wersja 5.1. na opakowaniu jest napisane, że gwarancja wynosi 1 rok. Połączenie przebiegło bezproblemowo. Moduł został zdefiniowany w systemie Windows10 w kilka sekund i od razu oferował konfigurację połączeń. Podłączony do smartfona, słuchawek, TV i innych rzeczy w minutę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Spełnia wymagania podanego produktu. Mogę podłączyć do 3 urządzeń na raz na moim komputerze, a w systemie Windows 10/11 sterowniki są instalowane automatycznie. Bardzo dobry zakup! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$5.99
    • US$10.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$8.49
    • US$16.09
    • US$17.31
    • US$10.99