Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Super szybka dostawa, oryginalny pakiet, dobra cena i jakość wykonane, wtyczka i odtwarzanie, szybkie transfery, dobre połączenie, to jako niebieskie led light po podłączeniu do usb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Działa jak urok z pudełka. Nie wiem, co dokładnie jest to wersja bluetooth, ale na pewno co najmniej 4.Coś z powodu Bluetooth Low Energy (BLE) wsparcia działa. Zdecydowanie zalecany zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wszystko w porządku, doskonale i otrzymałem produkt w 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Super szybka dostawa, niesamowita cena, dobrej jakości produkt, działa bardzo dobrze, dobry pakiet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    To w ogóle nie działa, nic się nie dzieje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    nie 5. 4. Słabe wyniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Jak na razie działa całkiem nieźle. Zakupiony, ponieważ część Bluetooth mojej karty Wi-Fi wysiadł na moim komputerze stacjonarnym, a to było tańsze rozwiązanie niż zamówienie nowej karty Wi-Fi. Łączy się bardzo szybko po podłączeniu. Nie mogę nawet dostać się do menedżera urządzeń, zanim nie jest w pełni zarejestrowany i działa. doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Działa bez zarzutu i dość szybko, ale to dobry pomysł, aby odinstalować wszystkie sterowniki bluetooth zanim go podłączysz, ponieważ na początku miałem mały problem. Chociaż nie jest to wersja 5.0, Windows 10 uznaje ją za wersję 4.0. Może ta 5 jest dla MacOS?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    è arrivato nei tempi corretti il componente sgancia a 8 mt nelle specifiche riportava rx 20 mt o 50 mt la tx non raggiunge i 10 mt come da classe 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Stan doskonały bardzo dobrze owinięty i Bardzo przydatne działa z Google home Asystent osobisty Google

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.49
    • US$39.26
    • US$6.99
    • US$18.47
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$8.99
    • US$12.69
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$12.99
    • US$21.93
    • US$15.51
    • US$7.99
    • US$9.19
    • US$16.09
    • US$15.00
    • US$16.99