Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Przyjedź tylko 10 dni z Chin do Grecji dzięki nowej współpracy Komety. To zmienia grę Banggood! Element jest świetny, 14 trybów światła, 2 tryby jasności, pamięć. Ruch myszy jest w porządku. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Szybka dostawa, dobra cena i produkt materiał, 2 ledy na polu kontrolnym nie są zbyt mocne dla wielkości maty, więc w ciemności jest ok jasność, ale z światłami pokoju ledwo widać led efekty. Rozmiar jest idealny dla dużego klawisza i myszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Bardzo dobry produkt dotarł do mnie 26 zamówiłem 5 i przybyłem 26 bardzo dobry stan przybyłem mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Zajęło mi to trochę czasu, aby pokazać się w miejscu pocztowym, pudełko było gówno, ale podkładka na mysz była w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Skrzynka była poważnie uszkodzona, ale przedmiot był bezpieczny! Dobrej jakości materiały! Świetnie działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    To działa i jest jak ze zdjęcia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    14 różnych trybów działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Produkt bardzo dobrej jakości, lepiej niż oczekiwałem, różne funkcje i kolory, uchwyt bardzo wytrzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Ładny 👍🏼🔮

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 197
    • Ft16 990
    • Ft10 502
    • Ft3 303
    • Ft4 755
    • Ft19 153
    • Ft3 420
    • Ft22 428
    • Ft5 249
    • Ft25 333
    • Ft18 226
    • Ft17 299
    • Ft18 535
    • Ft19 462
    • Ft25 333
    • Ft19 771
    • Ft16 063
    • Ft7 412