Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(821)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(821)
    • 5 Star(702)
    • 4 Star(94)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/09/2019

    Fiz o teste no produto e realmente funciona! Deixei durante dois dias sem mexer, ligado e ao abrir encontrei 8 mosquitos mortos e 1 vivo. O som da ventoinha é muito baixo, apenas audível de muito perto. A luz pode ser um incômodo somente se você gosta de dormir em escuridão total. https://youtu.be/ty1HXgredgc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Zrobiłem kilka zdjęć paczki, bo się o nią bałem, ale wygląda na to, że w tej lampie nie ma nic do złamania. To jest po prostu fioletowy led i wachlarz. Wygląda dobrze, ale nie jestem pewien, czy to działa. Dodam nowe informacje za kilka dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    To bardzo interesujący produkt. Jest zasilany USB i jest bardzo prosty w konstrukcji. Ale nie testowałem go jeszcze pod kątem skuteczności, ponieważ jest tu zima! Instrukcje są w języku angielskim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Materiały są trochę cienkie, ale dobre do tego, co ma robić, najważniejsze, że wentylator jest dość jasny, dyfuzja nie jest naprawdę 360 stopni, ale wystarczająco szeroka. Ważne prawidłowe położenie, działa lepiej nie umieścić nisko na podłodze i nie w bezpośrednim świetle słonecznym, które obezwładniają światło led. Jest skuteczny, przyciąga komary, małe muchy, muszki owocowe (duże) i małe motylki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dojazd do Nigerii zajął ponad miesiąc. Odsysanie wentylatora jest świetne, testowane dymem. Całe urządzenie jest większe niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Przybył w dobrym stanie i jego działanie jest bardzo ciche. Jeśli chodzi o efektywność, nadal nie mogę odpowiedzieć, ponieważ nie miałem na to czasu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Działa zgodnie z przeznaczeniem i ma przyjemny design Polecam cię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Super szybka dostawa, tylko spróbuj....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Próbowałem kilka razy, ponieważ jesteśmy w zimie, używam ich więcej w lecie. Byłoby miło, gdyby prędkość fazowa była szybsza, myślę, że niebieskie światła są silne, przystępne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.28
    • US$20.99
    • US$20.78
    • US$28.74
    • US$32.33
    • US$10.38
    • US$27.71
    • US$31.99
    • US$29.99
    • US$13.85
    • US$4.89
    • US$23.99
    • US$7.55
    • US$10.91
    • US$66.99
    • US$7.47
    • US$22.99
    • US$23.69