Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Dotarła ona w zaledwie 13 dni roboczych, co jest mało prawdopodobne w okresie pandemii. Ostrożnie, żadnych trafień. Zawiera produkt (160 Led) wraz z paskiem magnetycznym, kablem USB i instrukcją w różnych językach, ale nie greckim - chociaż jakie instrukcje trzeba do dwóch kluczy - Oświetlenie jest tym, czego oczekiwałem i więcej. Przestrzeń ~15 stóp kwadratowych sprawia, że jest przyjemnie jasna. Jestem pewien, że jego bateria jest wystarczająco długa, bo miałem ją już na 4 godziny w trybie zabijania i wszystkich żarówkach. Nie dość, że to sugeruję, to szykuję kolejne zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    To są najlepsze światła sensorowe jakie kiedykolwiek miałem.... mam tylko po 2 z każdej strony i nie w pełni naładowane i nadal tak jasne jak na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Bardzo dobry produkt. Światło jest wystarczająco silne. Proste w użyciu. Wsadź go pod szafkę kuchenną, i włączy się i wyłączy czujnik ruchu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobra pora dnia. Towary dotarły wcześniej niż obiecywano, przez połowę czasu. Dziękuję, wszystko działa. Jakość godna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Prosta i tania konstrukcja, ale ładna odchudzanie. PIR działa dobrze. Niezbyt jasny, ale idealny do aplikacji na noc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    BARDZO zadowolony z jakości i trwałości, to świeci prawie całe moje mieszkanie 👍🏻🤩👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Całkiem ładne światło. Użyję go jako światła czujników ruchu w moim mieszkaniu. Działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Opis, wart pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Opłaty produktowe!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 323
    • Ft22 122
    • Ft3 603
    • Ft4 940
    • Ft2 160
    • Ft3 705
    • Ft2 126
    • Ft5 215
    • Ft3 671
    • Ft3 566