Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(501)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(501)
    • 5 Star(471)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z CZ sreu. Hodiny sú ve Čmi pekné a kvalitne Sprcované. Česla sú velishké a vegrim čite Čné z rôznych Uhlov. Dá sa nastaviě jas, čo je super a v noci mo mo nesvietia. Super, jestem Banggood. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu CZ. Zegar jest bardzo ładny i dobrze wykonany. Liczby są duże i bardzo łatwe do odczytania z różnych stron. Możesz dostosować jasność, która jest świetna i nie świeci zbyt wiele w nocy. Świetnie, dziękuję Banggood.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    To ładny zegar. Kupiłem go mamie, żeby używała w jej sypialni, ale jest trochę długi, więc pomyślała, że ma go przy biurku. Skoro jest w salonie, alarm nie jest potrzebny. Osobiście, po usłyszeniu kilku dzwonków, uważam je za trochę okropne, ale nie sprawdziłem wszystkich, więc możliwe, że są jakieś dobre. Wyświetlacz jest przyjemny w patrzeniu i bardzo prosty w ustawieniach. Ogólnie nadal myślę o kupnie sobie jednego. Nawet pudełko ma na sobie zegar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Jest to bardzo dobry i przydatny przedmiot. Możesz użyć godziny, temperatury, muzyki, alarmu... Jestem bardzo zadowolony z dostawy, przyszedł w 8 dni do Turcji. Bardzo ładne ustawienie połysku produktu, pracuje z usb nie podłączony, instalowałem powerbank. Do tego dostałem go w osiem dni, jest naprawdę dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo fajny zegarek. Z dużym wyświetlaczem czasowym, temperaturą, datą. Automatycznie obniża jasność w PM 6 wieczorem, ale może być również regulowany ręcznie. 40 dźwięków alarmu i muzyki, brzmi nieźle. Niestety, kabel usb jest naprawiony, nie można go wymienić. Naprawdę lubię, niezły zegarek, polecam! Szybka dostawa na Węgry, 4 dni robocze. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Łatwy do regulacji, temperatura dokładnie. Nie polecam sypialni, bo nawet przy tym najmniejszym świetle może niepokoić kogoś, kto jest zaniepokojony światłem podczas snu. Jedną negatywną rzeczą jest to, że czasami jasność zmienia się sama, ale to może być jedyna zła rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Αρκετά μεγάλο και ωραίο ρολόι με ένδειξη θερμοκρασίας και ημερομηνίας. (Αν και στην ημερομηνία εμφανίζεται πρώτα ο μήνας και μετά η ημέρα αλλά οκ το συνηθίζεις.)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wow.. wow.. Przybyli w ciągu tygodnia do celu. (Turcja) szczerze to jest wspaniały produkt.. Bardzo jasny i duży ekran.. piękne dźwięki alarmu.. Bardzo niezawodna temperatura.. (przetestowałem) 0 sugeruję kupić.. Kupię inny jako prezent

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    La caja un poco golpeada, pero se protegio, la calidad es lo que yo esperaba, y se ve excelente. Pudełko trochę pobite, ale było chronione, jakość jest taka, jakiej oczekiwałem, i wygląda świetnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Ładny zegarek, bez dodatkowego skrętu. Jest wewnętrzna bateria, która nie pozwala na wyłączenie czasu, nawet jeśli jest odłączona od sieci, chociaż ekran oczywiście odpada. Dobrze widziany w nocy. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Kupiliśmy zegar do kuchni i kupiliśmy ten. Jest idealny. Dobry design, piękne kolory, jasność jest idealna. Posiada również alarm z dobrym dźwiękiem. W cenie jest dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 272
    • Ft5 420
    • Ft2 876
    • Ft13 045
    • Ft14 959
    • Ft4 272
    • Ft5 188
    • Ft7 051
    • Ft5 493
    • Ft4 477