Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(608)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(608)
    • 5 Star(540)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Dobry produkt. Konstrukcja jest czysta i zadbana. Wdrożenie oprogramowania jest dobre, oferuje wiele scenariuszy świateł. Połączenie jest szybkie do bez błędów.Moje obawy są generowane przez to, jak bardzo będzie się opierać lutowanych ledów na zewnątrz i po godzinach pracy. Rozumiemy. Zalecam, aby kupić ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Drugi, który kupiłem ma 10m. Pierwszy z nich miał 5m. Jestem z nich bardzo zadowolony. Połączyłem je z aplikacją Led Ble przez bluetooth i stworzyłem własne sceny, jak będą one rozświetlać (które kolory, prędkości, tryby itp.). Nie podobało mi się tylko to, że nie mogłem ustawić zegara. To w ogóle nie działało, cokolwiek zrobiłem. Poza tym były świetne na świąteczne dni. Zadziałały one doskonale!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    It arrived within 3 weeks of ordering. The packaging is good. The product arrived undamaged. Looks really good. Works well. The workmanship is pleasing. It works properly as described. It can display nice beautiful light games. I am happy with the product and that is why I ordered even more. I recommend it to anyone who wants to buy something similar. What is very important is that it is very good value for money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Dostawy były powolne przez około 1,5 miesiąca. Produkt dotarł nieuszkodzony. Atrakcyjny i bardzo praktyczny i użyteczny produkt. Wywoływałem to wcześniej, bo było bardzo dobre, więc zamówiłem więcej. Cena jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Towary są odbierane na poczcie. Wjechał na 10 metrów. Oh, to nie dobrze. Oczekiwałem czegoś lepszego. Aplikacja działa. /Wiadomość się świeci. Nie spodziewaj się efektu wow.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Jestem zadowolony z produktu... dzięki aplikacji Masz całkowitą kontrolę nad sobą. Bardzo mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Produkt dotarł na czas. Opakowania są dobre. Dotarł bez szwanku. Jest to atrakcyjne i działa dobrze. Zamówiłem jeden wcześniej i był również bardzo dobry, więc zamówiłem więcej. Można to dobrze kontrolować za pomocą aplikacji telefonicznej. Dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Było dość późno, ale dotarło... Łączenie ze skanami usb i nikt nie instaluje jego programu na telefonie i nie ma wszystkich ustawień stamtąd... Łatwo bez problemu z połączeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dobra jakość, działa zgodnie z opisem i nie znalazłem żadnego problemu. Mam nadzieję, że nadal działa poprawnie. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Hosszabbra és nagyobbra számítottam de nagyon jó és látványos, főleg a letölthető programmal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.85
    • US$17.31
    • US$9.23
    • US$13.85
    • US$9.19
    • US$14.85
    • US$8.57
    • US$11.22
    • US$36.95
    • US$9.23