Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(338)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(338)
    • 5 Star(303)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Dobry produkt. Konstrukcja jest czysta i zadbana. Wdrożenie oprogramowania jest dobre, oferuje wiele scenariuszy świateł. Połączenie jest szybkie do bez błędów.Moje obawy są generowane przez to, jak bardzo będzie się opierać lutowanych ledów na zewnątrz i po godzinach pracy. Rozumiemy. Zalecam, aby kupić ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Beautiful and with usb power supply you can leave them open without supervision. Mobile operation. And from an unbeatable price. Όμορφα και με τροφοδοσία από usb μπορείς να τα αφήσεις ανοιχτά χωρίς επίβλεψη. Χειρισμός από το κινητό. Και από τιμή ασυναγώνιστη.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    όταν επιλέγω μπλε βγάζει κόκκινο και το ανάποδο....αλλάζει χρώματα σύμφωνα με το τραγούδι που του βάζεις να παίξει μέσα από την εφαρμογή του..μπορεις να ορίσεις σταθερα χρωματα...εχει κάποια στάνταρ μοτιβα...δεν μπορείς να το κάνεις με τραγούδι από YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Otrzymałem produkt w ciągu 11 dni żadnych problemów w tym podatków działa bardzo dobrze z zastosowaniem cienki kabel i diody są dobre i zajmuje bardzo mało miejsca można kontrolować drut 20m jak chcesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    aby osiągnąć pełna długość trzeba mocno rozwinąć, a że lampki są zrobione z dość sztywnego "przewodu" lepiej wybrać nieco większa długość. sterowanie przez aplikację działa choć sama aplikacja mógł być bardziej uproszczona ale działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Szybka dostawa za pośrednictwem poczty priorytetowej bez podatków dostarczanych przez kuriera. Dobre opakowanie z plastikiem i papierowym pudełkiem. Działa ok z aplikacją w ios.Wygląda na solidną i ma dużo programów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Ten 5m wystarczy, by wejść na tył 65-calowego telewizora. Ładne kolory. Jeśli chcesz, żeby było naprawdę jasno, weź dłuższy. Są one bardzo lekkie, więc można łatwo przykleić się z taśmy dwustronnej itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Niewielkie opóźnienie na celniku, paczki przyleciały jednym samolotem, chociaż kupowałem w różnych dniach, liczony jako transport i usuwałem opłaty za transport, jak paczki były ubezpieczone - dzięki Banggood, otrzymał odszkodowanie. Produkt jest doskonały, program nie ma żadnych problemów zainstalowanych, гирлянда jest kontrolowany (kolor), jest tryb kolorowej muzyki. Polecam, podobało mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    200 diod LED na jednym sznurku, zasilanych przez połączenie USB. Nie byłem w stanie sprawdzić, jak mam trudności z pobraniem aplikacji do zaprogramowania świateł. Wystarczy podłączyć do ładowarki do telefonu światła włączyć, ale trzeba pobrać aplikację, aby poznać pełne aspekty tych świateł. Światło połącz się z telefonem bezprzewodowo. Potrzeba zrozumienia uprawnień aplikacji (po pobraniu jej) w celu ustalenia, czy warto mieć możliwość „Blink to the Music".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Produkt zgodny z opisem, Szybka wysyłka, Bardzo świąteczne światła. To wprowadza cię w świąteczny nastrój. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 577
    • Ft3 307
    • Ft3 313
    • Ft4 412
    • Ft1 835
    • Ft15 813
    • Ft2 204
    • Ft6 250
    • Ft4 778
    • Ft6 620
    • Ft2 571
    • Ft7 356
    • Ft8 458
    • Ft5 514
    • Ft3 307
    • Ft10 299
    • Ft4 329
    • Ft3 676