Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(580)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(580)
    • 5 Star(516)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2020

    Dojechał do Romana w Rumunii w 20 dni, dostarczył listonosz pod drzwi. Zegar jest ładny, wydaje się tani (jest super lekki), ale to robi swoje. Pasuje idealnie do mojego Galaxy S10 plus. Kiedy ładuję telefon bezprzewodowo, zegar migocze, ale po 10 sekundach jest ok. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2019

    Thank you

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Produkt jest zgodny z opisem i został dobrze zapakowany. Wszystkie funkcje działają zgodnie z oczekiwaniami i opisem, w tym bezprzewodowe ładowanie, a także są łatwe do ustawienia. Domyślnie jest włączony oszczędzanie mocy, więc po kilku sekundach wyłączy wyświetlacz. Możesz to wyłączyć, naciskając strzałkę. Posiada również wewnętrzną baterię litową z komórek 3V, która utrzymuje czas, gdy nie ma mocy. Ogólnie jest to ładny zegar przy łóżku z dodatkową funkcją, bezprzewodowe ładowanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Otrzymane w bardzo złym stanie wino bez ochrony, przyniesione na nim dużą wagę i zgniecione o bok. Jakiś guzik nie działa. Przepraszam za ten temat, bo uważam, że dobry materiał powinien być lepiej chroniony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Marcus2
    BR
    01/04/2020

    Lubiłem patrzeć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Transport był wolniejszy niż obiecałem. Produkt jest nienaganny. Jasność godziny jest przyjemna. Nie oświetla pokoju w nocy, to nie jest niepokojące!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Muy bueno el material

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Podoba mi się zegarek!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Naprawdę lekkie - myślałem, że to tylko puste plastikowe pudełko. Dobra instrukcja, brakuje mi tylko adaptera do zasilania. Ładowarka działa natychmiast (iPhone xs), alarm również funkcjonalny. Świetny zakup, polecam :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    ok!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.40
    • US$45.22
    • US$28.99
    • US$56.99
    • US$23.99
    • US$9.99
    • US$33.48
    • US$19.99
    • US$36.74
    • US$15.17
    • US$24.99
    • US$11.54
    • US$13.79
    • US$14.94
    • US$6.99
    • US$16.99
    • US$42.99
    • US$1,799.99