Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • milosh
    BA
    24/12/2020

    Niezły produkt, robi to, co twierdzi. Powierzchnia wkładek jest miękka, zobaczymy jak długo wytrzymają. Dwa kable wychodzące z podeszwy mogą być wyższej jakości, możesz uważać, aby ich nie ciągnąć. Drugi kabel wydaje się być lub odpowiednia jakość. Kable są wystarczająco długie. Rozgrzewają się w kilka minut i naprawdę pomagają ogrzać stopy. Uaktualnię moją recenzję po zmierzeniu zużycia prądu!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo niskokosztowy produkt, który działa doskonale. Jest z bardzo długim podwójnym kablem USB, że wkłada się go do spodni i podłącza do banku energii.Moja żona to uwielbia! Udaje ci się rozgrzać stopy po kilku minutach. Kiedy twoje stopy są wystarczająco ciepłe, możesz odłączyć usb od banku zasilania. Chcę zobaczyć, jak będą trwać, ale pierwsze wrażenie jest idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szybka dostawa w dwa tygodnie z priorytetem bezpośrednio przez kometę bez podatków.Pracuje ok, jest to drugi raz zakup tego samego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo mi się podoba. Ładnie ją rozgrzewa pod twoimi stopami. Używam go od godziny. Chciałbym zamówić jeszcze dwa z wyprzedzeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Funkcjonalny, prudovy przyjmować z USB 1,58 ampułką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Dotarł w ciągu tygodnia moje 3 zamówienia są miłe ciepło na ula z adapterem telefonu, jak to lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    super funguje.. škoda ze uz je po zime :) good work

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Działają, bardzo szybko się ogrzewają. Kabel jest wystarczająco długi. Stopy mają ciepły komfort, ale ciepło nie sięga palców. Materiał trochę śmierdzi i nie wiem, co się stanie po miesiącach użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    1 hónapon belül meg érkezett Kínából! Egyszerű, jól működő kiegészítő! Aki szabadban dolgozik, annak nagyon hasznos lehet, én is ezért rendeltem. Ha 3-szor ennyibe kerülne, akkor is megérné!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Szybka wysyłka, dotarła w paczce, która zgubiła folię bąbelkową Działa świetnie, bez reklamacji po 2 tygodniach użytkowania. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 294
    • Ft7 564
    • Ft3 407
    • Ft10 479
    • Ft2 503
    • Ft3 272
    • Ft12 104
    • Ft15 131
    • Ft3 784
    • Ft4 583
    • Ft4 157
    • Ft3 780
    • Ft5 009
    • Ft4 537
    • Ft5 294
    • Ft4 157
    • Ft4 157
    • Ft31 641