Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    Naprawdę podobały mi się produkty i większe było moje zaskoczenie, jak przybyłem 2 dni przed zaznaczonymi, mimo że były wakacje..Gratulacje dla usług tak skutecznych..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Nie ma sprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Wszystko poszło dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    OK To z pewnością potrzebuje wzmacniacza do wyjścia audio! To by napędzało 4 om 3 watowe głośniki - i mógłbym to usłyszeć, gdybym przyłożył ucho prosto na głośnik. Wypróbowałem to na głośnikach 8 ohm - nie ma dźwięku, który był słyszalny. I podejrzewam, że jednostka nie odtwarza plików dźwiękowych USB. To jest wersja 5 woltów. Na szczęście mam kilka zapasowych płyt wzmacniających - miło będzie chociaż usłyszeć bluetooth!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    I tested it as soon as it arrived, because I was more than curious, what I got for such a low price. It works as advertised. FM reception is quite strong (I used a longer cable for antenna), bluetooth connects flawlessly and the remote control works as well. If you plan to build a simple diy sound system, take this one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    To już mój trzeci. Ci mali gracze medialni są zarąbiści. Wszystkie funkcje działają poprawnie, jakość dźwięku jest dobra. Idealny wybór dla projektów diy audio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Mam dwa pakiety modułów, ale zakłada się, że każdy z nich powinien zawierać 10 modułów, a w jednym z nich brakowało 2 modułów, czyli tylko 8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Wyczyść dostęp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,730
    • Ft1,077
    • Ft4,541
    • Ft4,409
    • Ft2,712
    • Ft2,033
    • Ft3,048
    • Ft2,373
    • Ft1,077
    • Ft7,124
    • Ft2,465
    • Ft2,774
    • Ft1,231
    • Ft1,712
    • Ft2,311
    • Ft2,157
    • Ft2,774
    • Ft5,427