Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(163)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(163)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Przybyliśmy wcześniej. Wybrany dla Direct India Mail. Polecane, jeśli wysyłasz go do Indii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Ekstra redjaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Paczka dotarła w dobrym stanie. Treść jest kompletna i nieuszkodzona. Oferta odpowiada opisowi. Wymagany sterownik może być zainstalowany pomimo braku podpisu. Również zawarte oprogramowanie, które mogłem łatwo zainstalować w wersji Microsoft Windows 10 Pro 64 bit. Dostępna jest również wersja 32 bitowa oraz oprogramowanie dla Linuksa i Mac. Jedyna skarga jest taka, że licencja programu może być używana tylko dla jednego urządzenia. Ale proszenie o więcej w cenie byłoby prawie przesadzone. W sumie wysokiej jakości produkt również w obudowie. Bardzo polecam. PLFs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2016

    This stick should be great to use it as SDR from about 60MHz till ..... I'll try. Prior I've to test all the functions an looks if it works as the manufacturer intended. After installation ( due to probs I've done it twice) the stick works fine. Because I don't live in the neighbourhood of transmitters the scanning with the original antenna (passive antenna) found no transmitters. Via an active antenna I found 43 transmitters and the programs had good quality. This testresult was expected. So far so good. Final I had to test is the remote controler. I could not get it working. Battery changed, still not working. That's why quality is 3 stars. For this prob I've contacted the banggood service via email. Till now positive experiences with these people.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • LMPVIP5
    PT
    13/08/2019

    Verdadeiro ferro de soldar portátil... É como pegar numa chave de fenda em ergonomia mas mais leve. Obrigado Dr. Lucy Rogers (EPE magazine). Também recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2018

    Buen producto lo probé en Mi Teléfono móvil y funciona perfectamente me gustaría que me dijeran el nombre de otra aplicación para poder probarlo ya que en la computadora con el programa que trae no puedo sintonizador radios ni TV solo en mi Teléfono puedo sintonizar radio y alguna aplicación para poder ver la televisión en mi Teléfono por favor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2017

    EN: Works fine, all SDR software works OK. Made with rubber, detachable antenna, good overall quality. Remote not tested. PL: Dobry tuner, wyśmienicie działa jako tuner SDR. Całość wykonana z gumy, odczepiana antenka 10cm, "bacik" można odkręcić od magnetycznej podstawki. Pilota nie testowałem. http://www.youtube.com/watch?v=qhQw_HiO3E4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    Доставка 3 недели, упаковано в пупырку. Качество отличное, все согласно описанию. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2017

    Nice and cheap digital tuner. Works great as dvb-t receiver, but also as sdr. It's compatible with Linux based operative systems. I definitely recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    Défaut majeur: (type d'antenne) la position et la forme du câble influe absolument tout le signal. L'aimant du socle n'est pas utilisable car il supprime tout le signal !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 071
    • Ft3 158
    • Ft4 634
    • Ft3 473
    • Ft34 792
    • Ft9 271
    • Ft3 473
    • Ft4 634
    • Ft4 246
    • Ft2 700
    • Ft36 800
    • Ft16 725
    • Ft29 774
    • Ft26 428
    • Ft20 724
    • Ft7 729
    • Ft22 022
    • Ft14 383