Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Pas dotarł w niesamowicie szybkim czasie. Idealnie spakowana, bez uszkodzeń. Po rozpakowaniu, wystarczy zapiąć uchwyt dwoma śrubami. Połącz się z telefonem komórkowym przez bluetooth i słuchaj muzyki przez głośniki w Woow. Jednak podczas pierwszego spaceru należy dostosować pasek, aby nie przebiegał bokiem, lepiej jest to zrobić pod obciążeniem i powoli przekręcić klawisz IMBUS na żądaną stronę, w zależności od miejsca skrętu pasa (włączony jest klucz Allen). Mogę tylko polecić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    1 hét alatt megérkezett sértetlenül. Masszív stabil szerkezetnek tűnik nem mozog alattam és tényleg bírja a 12 km/h-s tempót, de ilyen gyorsra szerintem nincs is szükség. Elégedettek vagyunk vele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ITHVIP3
    FR
    31/03/2021

    Świetnie, z prędkością 5 km/h zaczyna się szybko poruszać więc wyobraź sobie 12 km/h. Inaczej muzyka w Bluetooth nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Fast shipping, very nice product, daughter is very happy for it !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Na chwilę obecną dobry produkt rezerwuję drugi przegląd w ciągu miesiąca

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Dzięki Banggood za wsparcie mnie przy zakupie, który przez kuriera ACS był prawie robotą. Jednak w końcu dotarł. Jedyne, co musiałem zrobić, to ustawić dywan, który szedł do mnie trochę w lewo i hałasował, ale to trwało pół obrotu w lewo i wszystko poszło dobrze. Dzięki Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Okropne, nie kupuj od nich. Nie chcą mi nawet zwrócić pieniędzy! Dają mi tyle trudu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Przesyłka przyszła za 8 dni roboczych. Jest w uszkodzonym opakowaniu, ale wewnątrz jest ok. Działa doskonale i dźwięk jest również dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    arrived in 6 days! Everything as discribed. Seems like a good buy thank you BG

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jak na razie ładnie, będzie chciał się nastroić, pas idzie sam na bok. Ale już próbowałem maksymalnej prędkości, wszystko w porządku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 126
    • Ft13 856
    • Ft12 049
    • Ft116 295
    • Ft71 102
    • Ft29 222
    • Ft39 165
    • Ft15 062
    • Ft9 036
    • Ft2 407