Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2021

    Szybka wysyłka z magazynu CZ w ciągu zaledwie 3 dni z DHL! idealny pakiet. Szybki i bezproblemowy montaż będzie moją pierwszą drukarką! Wydrukuj w TPU w 10 minut

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    About 20 working days to arrive over 7 days of pre-order. The package was damaged on departure, but promptly "repaired" with additional material and plastic ties. Luck would have it that the printer and its components were not damaged, everything works perfectly, I recommend the Genius Pro at 100% !!! A single note, as in the photo, the 2 metal supports were missing in the package that must be mounted to the filament roll holder ....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Muy bien embalada, llaves para montaje , un rollo de pla+ para las primeras impresiones ,instrucciones en inglés y alemán ,un dispositivo USB para los archivos , vamos deseando de probarla ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dotarcie zajęło 18 dni, być może z powodu zapotrzebowania. W każdym razie zostałem poinformowany, kiedy o to poprosiłem. To przyszło bardzo dobrze zapakowane i chronione. Nie użyłem go, bo to był prezent świąteczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    To jest świetna drukarka. Przybycie w idealnym stanie z bardzo dobrym pakowaniem. Jest łatwy w montażu i konfiguracji. Drukowanie jest gładkie, ciche i niezawodne. Byłem zaskoczony widząc, że używa wielu metalowych części w bramce XZ, zamiast plastiku. Zauważyłem jednak mały problem, który może spowodować uszkodzenie czujnika przez rozerwanie kabla. Kabel wychodzi V-Slot zbyt wysoko i może zostać zmiażdżony przez bramkę XZ, gdy jest on niski Z. Ześlizgnąłem się po plastikowym profilu, który trzyma kable w V-Slot i wszystko jest idealne. Genius Pro ma 32-bitową płytę główną. Moja drukarka działa Marlin 2.0.9.1, która jest najnowszą wersją firmware'u.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Bardzo dobry produkt i bardzo dobrze envalada box, miałem problemy z czasem wysyłki, ale zawsze dobrze uczestniczył serwis techniczny i kiedy rozwiązałem problem, przybyłem w wyznaczonym czasie. Rekomendowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Tuve que reclamar el envío, pero una vez hablé con att. al cliente, me llegó en menos de 48h. sorprendente...!!! Por lo demás, la impresora montada y funcionando en 1/2hora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Livraison rapide ,colis en bon etat Excellente machine , marche a merveille ,premier test en PLA et TPU 95 shore sans problème.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Entrega perfecta. pendiente de montar y probar.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    ES
    19/02/2022

    la impresora da error y no funciona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you