Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(315)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(315)
    • 5 Star(301)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    The cables arrived well packaged. Took a long time but China is not next door! They look solid and well built but I can't test them now because my charger only accepts up to 4S balance plugs!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Naprawdę fajna rzecz, w przeciwieństwie do równoległego ładowania, przyzwyczajona do różnych i różnych wyładowań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetny sposób na użycie pełnej ładowarki do ładowania baterii 1S PH2. Takie ładowarki są lepsze i bezpieczniejsze dla baterii. W ten sposób mogę je odpowiednio zbilansować, przechowywać lub naładować. Ale pamiętaj, zawsze musisz ładować wszystkie złącza podłączone do baterii. Oznacza to, 4 baterie, jeśli otrzymasz opcję dla 4 i 6 baterii, jeśli otrzymasz opcję dla 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Działa jak każda równowaga... Użyj go, aby umieścić wszystkie moje 1 do przechowywania (3.8v) z Q6 Lite. Upewnij się, że wszystkie twoje usta mają mniej więcej takie samo napięcie przed ładowaniem!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Świetny do ładowania i doskonałej równowagi ładowania z moją ładowarką isdt jeśli nie latanie to jest niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Działamy zgodnie z oczekiwaniami. Trzeba mieć dla małego pilota. Moja ładowarka obsługuje maksymalnie 4s liposu więc wybrała wersję kablową 4s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Dobrze zapakowane i doskonałej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Zamówione w sobotę i dostarczone za 9 dni. Jakość wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Bardzo poręczne, małe narzędzie. Szkoda, że nie mam tego wcześniej, cała ładowarka 1S, którą mam, nie działa naładowanie/wyładowanie. Więc to jest naprawdę pomocne. Przesyłka była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Przydatny amd działa bardzo dobrze! Używam go do ładowania baterii 4-1s do dronów w jednym. Aby korzystać ze Skyrc imax b6 v2 kupiłem adapter XT60 do XT30.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 445
    • Ft4 367
    • Ft1 652
    • Ft2 545
    • Ft23 594
    • Ft13 836
    • Ft2 314
    • Ft28 406
    • Ft8 737
    • Ft3 639
    • Ft940
    • Ft2 545
    • Ft1 816
    • Ft3 639
    • Ft2 910
    • Ft2 519
    • Ft2 907
    • Ft2 910