Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(412)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(412)
    • 5 Star(391)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Świetny sposób na użycie pełnej ładowarki do ładowania baterii 1S PH2. Takie ładowarki są lepsze i bezpieczniejsze dla baterii. W ten sposób mogę je odpowiednio zbilansować, przechowywać lub naładować. Ale pamiętaj, zawsze musisz ładować wszystkie złącza podłączone do baterii. Oznacza to, 4 baterie, jeśli otrzymasz opcję dla 4 i 6 baterii, jeśli otrzymasz opcję dla 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Działa jak każda równowaga... Użyj go, aby umieścić wszystkie moje 1 do przechowywania (3.8v) z Q6 Lite. Upewnij się, że wszystkie twoje usta mają mniej więcej takie samo napięcie przed ładowaniem!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Przyjazd w około tydzień do Kanady, działa świetnie do ładowania wielu baterii 1s Ph2 tego samego typu. Powinienem był zamówić więcej (i wkrótce to zrobię).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Dobrze zapakowane i doskonałej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Tak, to bardzo przydatne może ładować i rozładować wszystkie moje baterie 1s dobrej jakości złącza wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Otrzymane w dobrym stanie i szybka dostawa. Dobra jakość produktu. Zaufany sprzedawca. W niedalekiej przyszłości kupimy ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Ok, wygląda na dobrą jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Działa świetnie. Można ładować 4 1s lipos na raz. Musisz podłączyć wszystkie 4 nie można ładować nie wszystkie wtyczki są używane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Wanted this cable for a long time for balance charging my 1s lipos, delivery was little late to UAE but everything came fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Działa idealnie z moją ładowarką. Przetestowałbym tylko z dwoma akumulatorami. Polecam, ponieważ hiperwygodny dla mnie. Dziękuję, banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$128.43
    • US$11.49
    • US$5.24
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$19.99
    • US$15.77
    • US$5.09
    • US$19.99
    • US$25.29
    • US$1.03
    • US$2.29
    • US$8.07
    • US$6.85
    • US$0.99
    • US$1.59
    • US$3.95
    • US$79.99