Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(153)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2021

    Bardzo praktyczny i łatwo zamykany. Całkiem stabilny, choć nie miałem okazji spróbować w obecności wiatru. Wydaje się, że nie ma problemów w fazie lądowania i startu. Oczywiście teren musi być dość regularny, aby umożliwić jednolite podparcie. Produkt doskonałej jakości, nadający się do prania, dwutonowy pomarańczowo- czarny, zalecany. Waży około 400g. Łatwo składa się w 6. Szkoda, że nie ma torby do transportu, a tylko pudełko. Mam nadzieję, że trwa przy użyciu i nie pęka na fałdach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Wszystko w porządku! Pad przyjechał bardzo szybko... Idealne opakowanie! Wygląda jak dobry produkt i jest bardzo wygodne, ponieważ można go złożyć w ciągu sekundy... Pasuje idealnie do plecaka. (Tłumaczenie) Miękki materiał...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Super mata startowa łatwa do przenoszenia i przechowywania, najbardziej odwracalna strona pomarańczowa lub czarna. Dobra przyczepność ze względu na swoją wagę i materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Bardzo ładny lądowisko, dobra jakość.Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tweb
    AU
    17/06/2021

    Idealny rozmiar dla wszystkich qwadów. Ładny ciężar, więc nie musi być przypinany i łatwo składany, aby zmieścić się w torbie. Koniec z lądowaniem trawy 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobrej jakości podkładka premium, idealny rozmiar pod Mavic Air2. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    👍 miło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Niezłe lądowisko dla twojego drona. Można go użyć w obu stronach. Może być stosowany w warunkach deszczowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Bardzo ładny lądowisko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Dobra jakość produktu, dobra jakość. Mój otrzymany waży 376g. Szybka dostawa z Chin do Kanady.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.99
    • US$3.99
    • US$17.99
    • US$12.99
    • US$13.64
    • US$11.99
    • US$51.99
    • US$23.99
    • US$2.99
    • US$15.00