Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    yes, Power volle Batterien. Perfekt zum long range fliegen, damit erreicht man neue Höchststände.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bateria wygląda świetnie! Dobrze wykonane i wszystkie komórki były zbilansowane. Pobrano kilka wartości IR i są takie same dla wszystkich komórek około 22-23m ohms.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Jest dość ciężki, ale dobrze wykonuje swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Dobrze spakowane i dobrze przybyłe. Jest czysty, spróbuj...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    great product. long flying time. worth the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Cały hud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Używany przeze mnie do ładowania baterii TinyWhoop w terenie. Bateria jest do tego idealna. Może być również używany z większych dronów do testowania. Nie polecam jednak latać z nim na quadzie. Jako stałe przechowywanie, ale naprawdę bardzo dobrze nadaje się i może być polecane tylko przeze mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Bateria L-jonowa zgodnie z opisem. Podwoiłem czas lotu w LR (12mn) w porównaniu z lipoproteiną CNHL Black 1500MAh 4S (6mn). Na chwilę obecną bardzo szczęśliwy. Zobaczyć w czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przetrzymywany w urzędzie celnym... Pokaż dowód i całkowitą kwotę zamówienia... Więc bardzo dobrze przyjęty... Z nadwyżką 50 FRS w recepcji:-( Zamówienie jest zgodne z opisem Dziękujemy!:-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Kupiłem drugą baterię po tym, jak byłem zadowolony po użyciu pierwszej. Działają świetnie dla wysokosprawnych silników dalekiego zasięgu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,710
    • Ft40,382
    • Ft12,338
    • Ft6,784
    • Ft4,409
    • Ft10,178
    • Ft8,018
    • Ft10,857
    • Ft5,859
    • Ft20,359