Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2022

    Perfekter Einsatz für die Dji Googles. Innen sind sie schön weich, so das die Linsen gut geschützt sind. Zusätzlich sind zwei kleine Klettpads im Lieferumfang enthalten, die man in die Ränder der Brille kleben kann damit der Schutz bombenfest sitzt. Auch zu erwähnen sind die Halter für die Antennen, sowie für Speicherkarten. Diese halten die antennen fest und sicher. Klare Kaufempfehlung. 👍TOP!👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Miękki materiał od środka dobrze chroni soczewki. Dopasowanie do gogli na wysokim poziomie. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Super zabezpiecza przed uszkodzeniem zwłaszcza w plecaku, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Genialny pomysł i produkt. Pasuje dobrze, chroni soczewki i możesz w nim przechowywać swoją antenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Niesamowite, pasuje do gogli dji fpv v2, chociaż nie jestem pewien co to za lepki rzep do 😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Gadżet nie fundamentalny, ale przydatny w transporcie, aby obiektywy przeglądarki były chronione i czyste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    perfect fit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Wszystkie produkty dotarły dobrze, tym razem były dobrze zapakowane, mam nadzieję, że tak dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$16.71
    • US$149.90
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$10.99
    • US$19.99
    • US$104.99
    • US$15.99