Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(442)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(442)
    • 5 Star(404)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Ładne, ładne podwozie 👍😁 Przybył bardzo szybko, jak określono w opisie, naprawdę ładny podwozie, dobrze wykonane i dobrze zapakowane, dotarł bez żadnych uderzeń lub braku części. Śledź mnie na moim kanale DRRC Stunt, a wkrótce pojawi się wideo z montażu na modelu https://www.youtube.com/channel/UCYPCHCvorQKBgTh_xUys0Og Dziekuje wam wszystkim Świetnie sprzedający, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Szybka dostawa Oglądaj moje vlogi RC Unboxing i uruchomione filmy 👇 https://youtube.com/channel/UC3yRPiR0xddXexoB0lLyx_g Proszę Subskrybuj Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Naprawdę zadowolony z tej aktualizacji, sprawia, że samochód jest bardziej jędrny i wytrzymały. Jakość jest naprawdę ładna, dobre wykonanie. Jeszcze nie pobiegałem, ale wszystko wygląda obiecująco. Czas wysyłki też był świetny! Dzięki Bang Good!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobrze zrobione, małe części pasują dokładnie. Dość cięższy od plastikowego oryginału, ale wydaje się jędrny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Podwozie jest dobre, ale śruba, z którą przyszli nie pasuje do drugiej części, aby połączyć się z podwoziem. Potrzebowałem użyć innego śruby można wysłać mi odpowiednie śruby. Potrzebuję tego i zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Spokojnie, pochyl się. Sprawdź moje filmy z RC na wszystkich popularnych klejnotach budżetowych i kilka przydatnych wskazówek, ale głównie akcji https://youtu.be/2pSlFqzo0xA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Super, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Elementy są jak podano w opisie równoq podstawa srebra nie w kolorze wskazanym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Wygięte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Kolor nie jest taki jak na zdjęciu, bardziej jak pomarańczowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.19
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$21.84
    • US$26.55
    • US$9.44
    • US$11.54
    • US$17.31
    • US$63.51
    • US$9.99
    • US$6.69
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$121.26
    • US$11.54
    • US$34.99
    • US$18.89