Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(327)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(327)
    • 5 Star(299)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Kawałki dotarły bezpiecznie i szybko i wyglądają elegancko. Z drugiej strony wypełnianie olejem jest bardziej placebo. W sumie, nie mogę się doczekać, by umieścić go w moim wltoys A959-b.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Szok był bardzo dobry pod względem jego wyglądu, sprężyna w środku była zbyt sztywna jak na małą lekką wagę, myślę, że muszę wyciąć część wiosny, żeby trochę zmiękła, a potem wypełnię go olejem wstrząsowym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    👋 Proszę zapisz się na mój kanał https://youtube.com/channel/UC3yRPiR0xddXexoB0lLyx_g To jest do mojego A959B wyświetlania Projeckt Mam nadzieję, że do zobaczenia na moim kanale 🙂👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Going to be perfect for my cantilever suspension on my mini truck.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dostałem to pocztą. Jakość wydaje się być dobra, mogę zmienić po zainstalowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2020

    Te wstrząsy są dobrej jakości i wyglądają świetnie, ale są bliżej 62-63 mm niż 65 mm podane w opisie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    muy buenos amortiguadores, la calidad precio es excelente, el único detalle es que no vienen los tornillos y ay que conseguirlos aparte, pero fuera de ahí todo bien

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Ok. Nie za dobrze, ale lepiej niż standard na wltoys a979b

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Świetna aktualizacja od standardowych wstrząsów, i wyglądać świetnie obok innych zestawów do aktualizacji metalu dla Wltoys A979b. Nie zapomnij kupić dwóch zestawów takich jak ja. Mogą być wypełnione olejem, ale trochę przeciekają, ale nie są do tego przeznaczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2019

    great looking and functioning metal upgrade. thanks banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 046
    • Ft2 292
    • Ft8 328
    • Ft6 433
    • Ft3 095
    • Ft3 784
    • Ft5 298
    • Ft7 571
    • Ft4 161
    • Ft7 636
    • Ft11 357
    • Ft4 161
    • Ft6 433
    • Ft2 948
    • Ft1 833
    • Ft6 220
    • Ft65 246
    • Ft6 030