Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(539)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(539)
    • 5 Star(493)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Bardzo dobra jakość i doskonały produkt, jedynym problemem jest logistyka, ale od tego momentu wszystko jest doskonałe i jak stwierdzono w artykule

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Jestem zadowolony z tego, co mam. Po prostu nie spieszcie się z grupowaniem ich w parach, zanim pospieszycie się z ich zainstalowaniem. Są to trzy pary rozmiarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Obejrzyj moją instalację dla mojego projektu z pełnym metalowym wyświetlaczem A959B. https://youtube.com/channel/UC3yRPiR0xddXexoB0lLyx_g Proszę rozważyć Subskrybowanie .. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Regulowane pręty wyglądają dobrze, jeszcze ich nie użyłeś, ale wyglądają dobrze. Dostawa do Argentyny trwała 40 dni, myślę, że to normalne, biorąc pod uwagę, że inne zakupy były mniej więcej takie same.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Wygląda dobrze, czuje się dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Jestem zadowolony z produktu, szczęśliwy do zwrotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Wyglądają świetnie! Sprawdzę, kiedy je zamontuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2017

    Got this and installed them right away! This helps the rc to go in straight line which was the downside of any a9x9 car out of the box. Quality is on point, very glad I bought this. Don'nt forget to put some threadlockers to secure them while running because the vibration might cause them to loosen. Thanks a ton Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2018

    Compre este kit para sustituir los originales de plastico que no permiten ningun ajustes, con estas piezas se puede alinear la direccion para que el auto avance recto, la entrega a Mexico muy rapida

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    The product is excellent. The rods can easily extend from 4mm (fully retracted) to 5mm (extended in a safe way), making them applicable for other uses. The package came with three extra screws which is super. The rods seem high quality with very nice color finish and they include nice metallic ball ends. The quality of the included screwdriver is extremely super wow. It also includes a small allen tool, which reveals that the intension of the seller is to provide a product as complete as possible. I am extremely satisfied with this purchase. Don't forget to use thread lock.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 270
    • Ft1 524
    • Ft2 420
    • Ft3 648
    • Ft2 390
    • Ft3 137
    • Ft1 059
    • Ft3 831
    • Ft2 984
    • Ft3 831
    • Ft10 619
    • Ft2 287
    • Ft4 979
    • Ft2 782
    • Ft12 278
    • Ft5 640
    • Ft66 055
    • Ft60 077