Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2020

    Tylko 36 g 85 mm dla 2S lipo o dobrej wydajności. Na F4 FC jest Betalot 3.5.7 z dobrym gotowym do lotu ustawieniami Aby uzyskać więcej czasu lotu prosimy o uaktualnienie RSG do jazzmaveric bleheli_s 3.9 i ustaw PPM Min Trottle = 1084 PPM Max Throttle 1644 za 48K A jeśli używasz blheli_s 3.9 i Betaflet 4.2, możesz uruchomić RPM (dwukierunkowy DSHOT)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Zestaw UZ85 posiada teraz tablicę Crazybee X 2.2, świetną płytę, ale trochę ją odpycha, bo druty są przylutowane na zewnątrz, a nie w dół. Trzeba je rozdrobnić, żeby zmieściło się w ramie. Polecam również użyć pliku, aby trochę zgnieść ramkę, tak, że wtyczka aparatu będzie pasować, ponieważ jest bardzo ciasno. Otrzymałem inną moc, która nie działa, ale zamówiłem właściwą z listy części. Ogólnie jestem zadowolony z tego, jak lata, zestaw po prostu ma pewne problemy, które cię zatrzymają, jeśli nie jesteś tego świadomy. Upewnij się, że ustawienie mocy na maxa w betalocie, dostałem film z nagrywaniem, chyba że to zrobiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Świetna cena za pieniądze. Akceptowalny montaż, chociaż ramka nie mieści się w FC zbyt dobrze i musiał być modyfikowany za pomocą dwóch otworów - dla kabli zasilających i wtyczki do kamery.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Potężne 2s huop, musisz zmodyfikować ramkę jak widać na zdjęciach, ale to jest DIY, więc ogólnie jest to dobra cena, to coś leci niesamowicie z Bf 3.5.7 na pokładzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Myślałem, że będzie to łatwe w montażu, ale złącza, które łączą kamerę z pokładowym VTX na FC kolidowały z ramką, więc musiałem wyciąć główki ramki i złączki. Ponadto OSD nie był wyświetlany domyślnie, a po szukaniu przyczyny, musieliśmy ponownie określić NTSC za pomocą dołączonego pilota. Smart audio również nie było dostępne domyślnie, a ja nie miałem wyboru, musiałem ustawić pasmo i kanał z poleceniem Betaflet. Inteligentny port audio jest skonfigurowany w Betaflecie, ale nadal nie wiadomo, dlaczego nie działa. W przeciwieństwie do maszyn BNF, może to nie być problem, ponieważ jest to właściwie tylko zbiór komponentów. Cena też jest tania. Przy okazji, jest to jasny dokument, ale opisuje tylko sposób, w jaki należy wiązać. Przy okazji, lot samolotem jest główną rzeczą, ale nie jest to wirowanie, ale jest puszysty, całkowicie latający, prawdopodobnie ze względu na lekkość samolotu i domyślne ustawienie. Jest to pierwszy bezszczotkowy obręcz 85 mm, więc nie jest jasne, czy jest to cecha oryginalna, ale nie czuje się wymyty i jest trudny w obsłudze, więc myślę, że może latać ze spokojem umysłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Trochę rozczarowany opakowaniem, jednak wszystko jest oznaczone i etykietowane. Instrukcje były trochę tu i tam, ale każdy z odrobiną wiedzy na temat budowy quada może to zrobić bez instrukcji. Jeśli chodzi o latanie, to jest trochę potężne, aby być w środku, ale można to zrobić z odrobiną delikatnego przepustnicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Widziałem to na wielu filmach i od razu mi się podobało, wiem, że FC ma trochę słabe eSC dla silników dostarczanych, będę uważał, żeby nie spalić esc. Mam nadzieję, że wkrótce się zabawię, 😀💪💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    so worth the wait, it took a month or two just to ship I was worried but sent email they responded and a week later it was shipped. worth every dollar it's even on 2021 firmware no flashing needed. took alittle bit to set up tried reverse props didn't get it so just ran regularly no gripes here. I don't know what's better to start fpv acro baby whale or uz but we'll see

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    W końcu użyłem mojej gałązki, żeby zrobić ultralekką budowę 3 cali. Kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Świetny produkt. Jedyny mankament, który musiałem uruchomić betalot ponieważ dron zachował się w szalony sposób 🤣 to nie wystarczyło, aby ustawić parametry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 156
    • Ft67 829
    • Ft42 238
    • Ft40 773
    • Ft106 833
    • Ft73 996
    • Ft53 738
    • Ft36 259
    • Ft46 092
    • Ft47 717
    • Ft64 746
    • Ft132 578
    • Ft40 080
    • Ft67 302
    • Ft58 755
    • Ft108 969
    • Ft446 767
    • Ft2 846