Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(154)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(154)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Zestaw UZ85 posiada teraz tablicę Crazybee X 2.2, świetną płytę, ale trochę ją odpycha, bo druty są przylutowane na zewnątrz, a nie w dół. Trzeba je rozdrobnić, żeby zmieściło się w ramie. Polecam również użyć pliku, aby trochę zgnieść ramkę, tak, że wtyczka aparatu będzie pasować, ponieważ jest bardzo ciasno. Otrzymałem inną moc, która nie działa, ale zamówiłem właściwą z listy części. Ogólnie jestem zadowolony z tego, jak lata, zestaw po prostu ma pewne problemy, które cię zatrzymają, jeśli nie jesteś tego świadomy. Upewnij się, że ustawienie mocy na maxa w betalocie, dostałem film z nagrywaniem, chyba że to zrobiłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Świetna cena za pieniądze. Akceptowalny montaż, chociaż ramka nie mieści się w FC zbyt dobrze i musiał być modyfikowany za pomocą dwóch otworów - dla kabli zasilających i wtyczki do kamery.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Potężne 2s huop, musisz zmodyfikować ramkę jak widać na zdjęciach, ale to jest DIY, więc ogólnie jest to dobra cena, to coś leci niesamowicie z Bf 3.5.7 na pokładzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Drone przyszedł 2 dni wcześniej. Jestem zadowolony. Bez problemu połączyłem się z nadajnikiem. drone dobrze lata. Musiałem wyciąć otwór bo przewody kamery się nie mieściły. silniki są mniejsze niż paznokieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Byłem zaskoczony, że przybyłem 8 listopada, chociaż spodziewaną datą przyjazdu było 16 listopada. Były części, które mogły być lepiej obrabiane w czasie montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Trochę rozczarowany opakowaniem, jednak wszystko jest oznaczone i etykietowane. Instrukcje były trochę tu i tam, ale każdy z odrobiną wiedzy na temat budowy quada może to zrobić bez instrukcji. Jeśli chodzi o latanie, to jest trochę potężne, aby być w środku, ale można to zrobić z odrobiną delikatnego przepustnicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    so worth the wait, it took a month or two just to ship I was worried but sent email they responded and a week later it was shipped. worth every dollar it's even on 2021 firmware no flashing needed. took alittle bit to set up tried reverse props didn't get it so just ran regularly no gripes here. I don't know what's better to start fpv acro baby whale or uz but we'll see

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    W końcu użyłem mojej gałązki, żeby zrobić ultralekką budowę 3 cali. Kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Po problemie z firmą transportową, udało mi się go poprawnie zamontować, i chociaż nie byłem jeszcze w stanie nim latać, ponieważ baterie nie dotarły, wygląda to bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Dobrze, ale potrzebuję dobrej melodii. Bardzo interesujące, ale wymagane ustawienia. Walczę z galaretką w locie i chcę, żeby kamera była szersza. Przewody były ustawione, ale napięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 271
    • Ft33 527
    • Ft38 403
    • Ft68 359
    • Ft84 636
    • Ft68 359
    • Ft39 679
    • Ft116 864
    • Ft113 934
    • Ft45 572