Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2021

    Dobrze zbudowany i wyposażony w różne akcesoria lekkie i z dwoma końcówkami i piękny czytelny wyświetlacz. Ma czujnik, który wie, kiedy się na niego opierasz i podnosi go, zaczynając od zaprogramowanej temperatury. To jest dobre, to jest dobre.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Bardzo dobra lutownica za tę cenę. Wszystko pasuje do rysopisu. Zawierała 2 wskazówki (TS-I i TS-BC2). Sprzedawca szybko się rozpłynął. Załączone en. (ang.) Instrukcja obsługi jest ok. Temperatury rosną bardzo szybko. Moc przy 19Vdc wynosi około 35W. Ustawienie temperatury jest proste. Sen, budzenie i automatyczne wyłączenie to bardzo przydatne funkcje i działa dobrze. Gdy używane są obie śruby po obu stronach lutowania, końcówka pasuje bardzo ciasno. Mogę gorąco polecić przedmiot i sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dostawa EU / CZ SP szybka cena produktu ok polecam sprzedawcy. Test spawania ok 250 300 350 ° powiedziałbym, że poprawnie użyć jednego szybkiego spawania i jeden z niego nie jest używany pro 6h d e zestaw 😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Boom! All you need is here! Very good quality and the case is very very useful and comfortable!! The TS100 is just a little bit more than these, but because of the difference of priced it doesn't with it, buy this one!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Bardzo ciekawa jakość, produkt zgodnie z opisem, dostawa ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Nadal muszę sprawdzić, ale wygląda całkiem nieźle!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Super dobrze chronione w swoim pudełku, dobrej jakości kable i dwie wymienne końcówki, zalecane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Naprawdę dobry zestaw kupiłby ponownie. Naprawdę muszą dostać TS-C4, wtedy ten zestaw jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Idealne do zabrania gdziekolwiek. Zawiera 2 wskazówki TS-I i TS-BC2, obudowę, małą stojak i dwa kable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    OTTIMO (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$10.49
    • US$9.99
    • US$21.84
    • US$7.49
    • US$6.39
    • US$15.00
    • US$4.99
    • US$3.99
    • US$16.16