Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(221)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(221)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Trochę plastikowy, ale działa świetnie. Szybko się rozgrzewa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo ładne narzędzia do małej pracy, jak skali RC świetnie działają z moim li-po 2 S i może dostosować temperaturę, co potrzebuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Świetna część, bardzo dobra rada. Lepszy niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    szybka wysyłka I dostawa towar zgodny z opisem i działa tak jak powinien, świetne narzędzie przydatne do naprawy drona w terenie. polecam produkt jak sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    W trakcie testów. Na chwilę obecną działa poprawnie, bardzo szybko się nagrzewa. Zestaw bardzo ładny. Jedyna uwaga - przesyłka szła prawie miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt doskonałego wykonania, bardzo przydatny dla tych, którzy używają dronów, ponieważ ma xt60 dla baterii do 6s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Doskonały spawacz. Jest w ładnej i praktycznej torbie. Bardzo szybko osiąga temperaturę. Bardzo lekki i doskonały chwyt w uchwycie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2022

    W konfiguracji magazynowej nie obsługuje PD (tryb dostarczania mocy). Ale pod innymi względami jest bardzo dobra lutownica.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Doskonała lutownica, super szybka wysyłka polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$29.99
    • US$12.69
    • US$34.99
    • US$4.99
    • US$19.99
    • US$162.99
    • US$16.99
    • US$115.99
    • US$17.31
    • US$37.99
    • US$38.99
    • US$19.99
    • US$15.00
    • US$99.74
    • US$151.99
    • US$200.99
    • US$27.99