Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    szybka wysyłka I dostawa towar zgodny z opisem i działa tak jak powinien, świetne narzędzie przydatne do naprawy drona w terenie. polecam produkt jak sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Doskonałe lutowanie, wszystko pasuje do opisu. Sprzedawca szybko się rozpłynął. Paczka dotarła w ciągu 15 dni. Polecam sprzedawcy. Doskonałe lutowanie, wszystko pasuje do opisu. Sprzedawca przysłał to szybko. Zgon nastąpił w ciągu 15 dni. Polecam sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo ładne narzędzia do małej pracy, jak skali RC świetnie działają z moim li-po 2 S i może dostosować temperaturę, co potrzebuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt doskonałego wykonania, bardzo przydatny dla tych, którzy używają dronów, ponieważ ma xt60 dla baterii do 6s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Świetna przenośna lutownica, bardzo przydatna do wykonywania małych prac na zewnątrz, z możliwością jej stosowania również w laboratorium z 12-24 V zasilaczem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Trochę plastikowy, ale działa świetnie. Szybko się rozgrzewa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Otrzymałam swój produkt i potwierdzam, że produkt jest zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Działa dobrze w tej cenie. Mam pewne wątpliwości tylko co do prawdziwego mocy, ponieważ zwykle ustawia się dość wysoką temperaturę w przypadku dużych spaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • StlVIP4
    DE
    22/01/2021

    Bardzo małe lutownice, idealne do szybkich napraw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Ładne wykończenie, dobry materiał, tylko problem i to, że po zamontowaniu nie pasuje do obudowy, która jest z nim. Poza tym bardzo dobry, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$34.99
    • US$10.49
    • US$21.84
    • US$7.49
    • US$9.99
    • US$6.39
    • US$3.99
    • US$85.99
    • US$13.85