Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2022

    Produkt dotarł dobrze bez wad, działa świetnie, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Produkt dotarł przed oczekiwanym terminem, jest całkowicie funkcjonalny i nie doznał żadnych uszkodzeń podczas transportu, dziękuję bardzo Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Paczka dotarła szybciej niż zakładano, dziękuję bardzo Banggood! Produkty są w 100% funkcjonalne, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Silniki zastępcze dla UR85HD.Polecane również dla wersji nie-HD, ponieważ silniki najtańszej wersji (0805 KV9000) są naprawdę słabe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Nie mają nic przeciwko koszom na śmieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Przedmiot otrzymany i sprawny. Zajęło 10 dni roboczych, aby przyjechać całkiem zadowolony z obrotu w czasie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Dobry ...i szybki do wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Po wypadku jeden z moich silników został uszkodzony i zamówiłem nowy silnik do wymiany. Teraz zdałem sobie sprawę, że kontroler również jest spalony i muszę kupić nowy za 60€, więc jeden wypadek kosztował mnie 80% ceny nowego helikoptera :(((((

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Doskonale sprawdzają się na UR85HD, mają projekt nieco inny od tych, które są standardowe, ale z taką samą wydajnością i obsługą. Wszystko przybyło wcześniej, niż oczekiwano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Bardzo dobre silniki.. polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$21.84
    • US$6.89
    • US$34.64
    • US$34.49
    • US$6.89
    • US$18.62
    • US$21.47
    • US$24.14
    • US$5.76
    • US$18.39
    • US$5.99
    • US$12.99
    • US$6.89
    • US$13.79
    • US$6.89
    • US$92.99
    • US$11.99