Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(374)
  • Obrazy
  • Wideo(13)
  • All Star
    • All Star(374)
    • 5 Star(342)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    UR 85 HD version. Nice drone for the price. However mine came with the beta firmware installed. I had to watch many videos to learn how to flash it. Now it has the right firmware but I have no battery to test it because my power supply is insufficient to charge 3S lipos :-) Camera works fine in the googles but I don't know if the quad flies yet! It looks great and inspires confidence.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ottimo mini drone per imparare a pilotare in acro. Ho acquistato la versione SENZA ricevitore ed è già predisposto di un cavetto 3 pin per l'installazione (nel mio caso) di una : FrSky XM+ Micro; [5v, GND, S-BUS}, evitando di dover fare microsaldature che risulterebbero leggermente complicate per i meno esperti.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Jest to drugi Uruav, który kupiłem, i przybył w zaledwie 2 g, podłączam go do betaflyght dla różnych konfiguracji, niestety mówi mi, że nie można znaleźć, w sekcji Tryb lotu nie pozwala mi nic zrobić .... Pytanie brzmi 2, czy mam pecha, czy jest wiele z tych Uruav UR85 wadliwe?. Teraz będę musiał ponownie przerobić wszystkie przetwarzanie do zwrotu, i to minie co najmniej miesiąc przed (Zwróć moje pieniądze).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Mam obie wersje i jest to mój ulubiony minidron, ale zdecydowanie odradzam zakup wersji podstawowej nie HD, ponieważ silniki „0805 KV9000" są złe i mają dwa duże wady: 1.nadmiernie podgrzewać, a kable rozpuszczają się z nadmierną łatwością, 2.Na tych silnikach śruby są tylko przymocowane do ciśnienia i przy pierwszym uderzeniu mogą odlecieć.Są bardzo trwałe i nie będą się łamać, ale na zewnątrz i bardzo łatwo je zgubić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt ładny i zabawny do pilotowania, również świetny do treningu wewnątrz ścian domu.Zdjęto gwiazdę, ponieważ używając 3 Lipos jeden za drugim na niewielkiej odległości bez odpowiedniego odpoczynku drona, spaliłem 2 silniki. Próbowałem zmodyfikować PID, używając innych bardziej konserwatywnych, ale silniki 0805 KV9000 (wersja NIE „HD") nadal bardzo się nagrzewają. Może silniki 1102 9000KV (wersja HD) są nieco lepsze i postaram się je zastąpić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Wielkie mi halo. Moje zmiany: 3S 550mah lipo, nakrętka 16v 470nf, antena iflight ipx sigma, brzęczyk i fc antena lutowana na gnd. Wheather jest teraz zły, więc latanie w stylu wolnym jest niemożliwe. :-(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Szybka wysyłka do Rumunii, 3 dni, produkty wysokiej jakości, nie testowałem jeszcze w locie, bardzo dobrze zapakowane, polecam kupić z zaufaniem tutaj na Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Drone received ok, very fast. No damage to the box. Alll good in Betaflight. The problem is with the battery, which has the wrong voltage - 1 cell only instead of 3S...so no way to test the drone today... :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Produkt otrzymany w formie i terminach oferowanych. Jest wiele komentarzy na temat tego drona. Możliwości są liczne i różnorodne, Możliwe loty efektem kinowym, regulacja PID i RATU i baterii. 2s. Otwór na akumulator jest ściśle określony, co daje bardzo mało możliwości użycia baterii innych rozmiarów. Zawartość dodatków, przynosi pasek (na rzep) próbuje rozwiązać to ograniczenie. Znalezienie baterii o zgodnych wymiarach zajęło mi wiele pracy. Z bębnami 3s, poncz jest znacznie akcentowany, wyjmując bardziej buntowniczy bok tego małego; w przeciwieństwie do tych bębnów 3s byłoby niewłaściwe. Autonomia lotu z 2 i 3 300mah. waha się od nieco ponad 120 sekund (2min) przy najbardziej agresywnych lotach do 240 sekund (4min) lotu w najczystszym stylu kinowym. Weź ze sobą część zapasową śruby napędowej . (nie są one również łatwe do znalezienia w dobrej cenie) Kamera (jest dobrze skonfigurowana) jest w stanie przechwytywać półprofesjonalną jakość obrazów, do 1080 60fps. (Spójrz na rozmiar uchwyconego filmu). Videos: Na kanale (RyderTeamChannel). Podstawowa wcześniejsza konfiguracja FC w Betaflith. Dostarczone instrukcje są wystarczające, ale o niskiej jakości (fotokopia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Mam wersję HD i był to świetny mały dron, dopóki nie wbiłem go w betonowy most, próbując zrobić pętlę. Jedynym przekrętem jest to, że materiał HD ma dużo „jello" (zniekształcenia), ale i tak jest to lepszy materiał niż to, co można uzyskać w większości gogli. Ponadto, być przygotowanym na przeskoczenie przez pewne przeszkody podczas procesu wiązania; może to być frustrujące – zajęło mi kilka sesji próbnych, aby uruchomić i doświadczenie, ale ostatecznie pomogło mi lepiej zrozumieć ustawienia drona i jak korzystać z Beta. Byłem szczególnie zadowolony z tego zakupu, biorąc pod uwagę fakt, że kupiłem go w sprzedaży za niecałe 70 dolarów, i jeśli zobaczę go ponownie w tej cenie, prawdopodobnie kupię sobie inny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$247.16
    • US$191.72
    • US$137.43
    • US$199.49
    • US$365.99
    • US$99.99
    • US$499.99
    • US$469.99
    • US$259.99
    • US$146.67
    • US$163.30
    • US$164.49
    • US$99.99
    • US$89.99
    • US$205.58
    • US$169.77
    • US$475.99
    • US$15.39