Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(969)
  • Obrazy
  • Wideo(34)
  • All Star
    • All Star(969)
    • 5 Star(896)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Dron bardzo dobry, doskonały koszt korzyści. N miał karmę Dron jest w większości dobry nie tylko dla początkujących, ponieważ jest bardzo wytrzymały, zabawny i tani w utrzymaniu. BATERIE: Jest z 3 bateriami w kompletnym opakowaniu, jednak 3 baterie nie są bardzo dobre i nie trwają długo Polecam zebrać kolejny zestaw 10x baterii, aby mieć dobre wykorzystanie. Czas lotu: średni jego czas lotu i około 2-3min (autonomia autentycznego rajdowca kkk) z oryginalnymi bateriami. Transmisja wideo: jego transmisja wideo jest dobra i ma względny zasięg, i wystarcza do lotu wewnątrz ścian. W locie wewnątrz do 10mts udało ci się przejść bez większych problemów. Kontrola transmisji radiowej: radiowa transmisja życia (wersja Flysky) jest bardzo dobra. W teście zrobiłem 10mts skierowane na 3 ściany i bardziej zanieczyszczone środowisko wifi udało mu się osiągnąć 30 ~ 40 Rssi Jakość materiału: Materiał, który jest zbudowany jest odporny na mt, ale nie jest i nie przechodzi czuć produktu Premium, dziury w moim sklepieniu wyszły źle ustawione, ale nie powodują żadnych uszkodzeń podczas lotu. Obudowa akumulatora jest również bardzo dobra i wytrzymała, jednak wewnętrzna część nie jest mocna, i łatwo złamać mi się w 2 tygodniu lotu, tylko wzmocniony z dodatkiem super kleju do dwuwęglanu w narożnikach i nigdy więcej nie miał problemów. Jego rama jest stosunkowo miękka, ale bardzo odporna i tania, aby ją zastąpić. ( które do tej pory nie musiały wymieniać, ponieważ jak powiedział i bardzo oporne ) Wniosek: Doskonały produkt i wart w cenie, polecam kompletny pakiet dla początkujących i dla już bardziej doświadczonych ludzi, jak ja mogę złapać wersję „tylko". Ur65 jest bardzo zabawny, wytrzymały i zwinny idealny dla wszystkich typów jeźdźców. Wewnętrzne doświadczenie latania jest rewelacyjne i mieć inny widok na swój własny dom, być w stanie latać na środku drzew, jak również inne mt doświadczenie. Nie pomyl się z tym dronem, jest wyjątkowy w swojej kategorii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Te drony są fantastyczne, programowalne, wyrafinowane, potężne, nie są zabawkami. Podstawowe przygotowanie jest potrzebne w szczególności w zakresie programowania i pilotowania śmigłowców i samolotów. Zalecam naukę z symulatorem lotu jako start. Po tych etapach znajdziesz się w rękach praktycznie nieograniczonej pracy i możliwości zabawy. Drony te mogą również kręcić się w domu pod stołami i krzesłami, ponieważ mogą latać na zewnątrz przez dachy domów, aż do parku. Z tego, co powiedziałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Produkt dotarł jak w reklamie, wszystko ok i działa. Wciąż ustawiam swoje radio, ale z testów, które zrobiłam, wszystko wydaje się w porządku. Świetny dron Fpv na początek w hobby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Good item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Bardzo miła i dobra jakość. Lata bardzo dobrze i jest trwały. Robi dużo zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2018

    BR Melhor primeiro Drone, baixo custo e o chassi macio permite que voce acerte em algo sem danificar o drone e o objeto. Se você siguir a risca o manual vai dar certo de primeira, ou vai perder a paciencia com algo que ira te trazer muitas felicidades. Ps: depois de aprender a voar... XD EN Best first Drone, low cost and the soft chassis allows you to hit something without damaging the drone and the object. If you follow the guidelines, the manual will work out first, or you will lose your patience with something that will bring you many happiness. Ps: after learning to fly ... XD

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2018

    Got the Basic version, only one banggood had for Flysky, so I also ordered 6 more batts with it. Glad I did, this thing eats through batteries. 3min. is gonna be a good flight if you can get one to last that long. Camera good, betaflight easy to get through, good OSD, took me a while to figure out to get, disarm-arm-angle, I had to use my 3 position switch, no where in the instructions does that mention that at all. If you just use a 2 position switch disarm and arm, it will be in acro type mode. If you need self leveling angle mode, it has to be setup on a 3 position switch, any way on my Flysky FS-I6 it had to. For inside its insane fast, outside pretty good as long you don't have much of a breeze, remember its only 65mm, yeah it has brushless motors, but they are super tiny, so it does not have the guts and punch like my kingkong 125mm, 130mm or 136mm brushless, but those are for outside any way. I mainly got this for just inside flying and it does a great job on that. Binding like always requires you to have 3 arms and hands to get it all done. Only thing I noticed that I had to mod was the battery holder, it holds the batteries very loose, to loose if you do some real hard sport flying, the battery will move around if you do, I suggest fixing that right of the bat, like I did.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2018

    Реально отличный квадрик! Прочная рама, мощные моторы, малый вес. Камеру бы ему еще получше и был бы идеальный:) Полный обзор можно найти в моем блоге: http://mcheli.blogspot.com/2018/08/uruav-ur65-review.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2018

    Esse drone é a versão turbinada do famoso QX65, mais rápido e potente devido aos motores brushelles. O tempo de entrega foi record, pelo Brazil direct levou 12 dias para receber aqui em casa . Passou sem imposto.tempo de vôo 3,5 minutos .Excelente pedida para quem quer um micro ágil e preciso no vôo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2018

    in my opinion its the best indoor fpv racer avalibale! i dont like the heavy feel of the snapper 6 or 7. the UR is so light and so freaking fast- i love it! BUT:... The frame is constructed strange and a bit weak on some spots. Get some spare. The worst thing to happen in a "heavy" crash is a broken frame. The stock props are s h i t . get some 4 blades with 0.8mm bore. The little platic pin that secures the fpv cam is on my buddys broken but CA glue and go on :-) STILL BUY IT! FLY IT ANYWHERE!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 957
    • Ft38 476
    • Ft28 854
    • Ft9 656
    • Ft36 934
    • Ft33 320
    • Ft49 179
    • Ft3 473
    • Ft29 439
    • Ft29 978
    • Ft34 960
    • Ft116 763
    • Ft83 306
    • Ft69 923
    • Ft28 435
    • Ft70 257
    • Ft38 225
    • Ft29 827