Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Przybył dość szybko, świetna cena, doskonała wartość. Te torby są dość duże, więc będziesz w stanie przechowywać dużo baterii z łatwością, kupiłem 3, ale prawdopodobnie użyje tylko 2 są takie duże. Jakość wygląda na przyzwoitą, a torby zapinają się i zamykają rzepy, aby zawartość była bezpieczna i szczelna. Ogólnie bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Bardzo dobry produkt od URUAV. To dobry rozmiar i dobrze wykonany produkt. Posiada dobre, bardzo bezpieczne mocowania i małe woreczki wewnątrz na kawałki. To mój drugi przedmiot z URUAV i jestem pod wrażeniem. Na pewno kupię ich produkty ponownie. Jeszcze raz dzięki za bezproblemową usługę Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Nie mogę powiedzieć, że jeśli sprawa jest ognioodporna, nie wypróbuję tego, jeśli chodzi o aspekt, chciałem więcej, ale mam nadzieję, że to spełni swoje zadanie. Nie podobało mi się to, że wszystko spłaszczone, a teraz jest pomarszczone, wciąż próbując uzyskać kształt. Myślałem też, że będzie większy ze zdjęć, ale najwyraźniej zapomniałem dobrze odczytać wymiary. (Wiedziałem, że to 26 cm, ale nigdy nie myślałem, że 26 cm jest takie xD) :p

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Super szybka wysyłka, rozsądne opakowanie. To duża torba i lepsza niż się spodziewałem za cenę. Wydaje się używać cienkiego materiału, ale właściwie to tylko ze względu na rozmiar, wcale nie jest cienki. Podoba mi się, że jest zarówno zamek, jak i rzep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Ładna torba. Ma wystarczająco miejsca na więcej niż 10 baterii 4s. Ma bezpieczny zamek. Szybka dostawa w Rumunii. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Super produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Doskonały.. świetny materiał.. Gorąco polecam!!! Banggood numer 1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo dobra jakość i rozmiar, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Super lipowa torba dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Najlepsze i szybkie dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 580
    • Ft2 788
    • Ft2 818
    • Ft3 170
    • Ft4 577
    • Ft3 051
    • Ft2 818
    • Ft3 170
    • Ft1 759
    • Ft3 170
    • Ft10 578
    • Ft24 929
    • Ft36 335
    • Ft10 379
    • Ft9 463
    • Ft24 120
    • Ft24 120
    • Ft2 440