Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Po pierwsze, nie jestem zawodowcem, to tylko moja recenzja. Mam tę ramkę do mojego tyro 79, bo chcę mieć baterię na Quad. Ramka jest idealna do moich potrzeb i prawie wszystkie elementy z ty79 pasują idealnie. Używam dalprop cyklonu T3056C pro rekwizytów i nie starałbym się być większy, bo prawdopodobnie trafiłyby w ramę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Jest to bardzo ładny zestaw ram, który jest wart swojej ceny! Części TPU są bardzo dobrze uformowane, typowe dla dobrej jakości druków z URUAV. Części węglowe są dobrze wykonane i wycięte. A ponieważ nie ma załączonych części węglowych, nie musisz się martwić o te części. Wszystkie wsporniki są dla śrub M3, więc jeśli masz już kilka 5-calowych ramek, można je wymienić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ta część to młotek.... Super sztywny.... Toleruje wiele wypadków.... Bardzo wytrzymały i dobry w locie. Używałem też CaddxVista... Jednak musiałbym wywiercić 4 nowe otwory i przenieść Vista 2 mm do tyłu. Konstruktor ram powinien to zmienić... Ale poza tym... jasne zalecenie 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    great frame so far but the antenna mounts suck one interaction with some branches and the mount sticking straight back was moved into one of the props and chopped up my antenna. other than that it's fantastic. sturdy little 3 inch frame and stiff enought to not cause jello in the tarsier v2 4k that I put on it. the dual stack allows for plenty of boards to be used I fit the tarsier, fpv tx, ESC and flight controller boards on the double stack mounting with room to spare.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Idealnie pasuje do mojego Tyro 79 ✌🏻😁 z anteną pagodową Foxeer i kamerą T-REX, która tym razem pasuje do tego podwozia. Tak nie jest w przypadku oryginalnego podwozia Tyro 79. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Dostarczone około dwóch tygodni. Fly ma się całkiem dobrze. Moje elementy: 4x t-motor f 1507, stos HGLRC Zeus f7 35A, vtx 800 mW Zeus z wskaźnikiem cadix 2,1 mm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo dobra rama, wygląda na solidną. Do góry z 1507 w 4200Kv i sterować F405 to ciężko działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Zakupione na części zamienne / zamienne. Dobry Ramka, twardy, choć trochę ciężki jak na swój rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Idealne dla mojego tyro79 polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Super zadowolony z ramki, bardzo wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 523
    • Ft3 069
    • Ft6 141
    • Ft23 036
    • Ft17 069
    • Ft16 125
    • Ft12 298
    • Ft6 141
    • Ft11 084
    • Ft45 378
    • Ft12 630
    • Ft4 984
    • Ft17 404
    • Ft3 986
    • Ft26 491
    • Ft12 667
    • Ft22 937
    • Ft7 976