Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(220)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(220)
    • 5 Star(215)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Wspaniała torba na baterie. Nici nie są odpowiednio zaostrzone. Bardzo kapryśny. 8 baterii łatwo się zmieści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dostawa jest szybka. Materiał jest dobry. Zamek jest solidny. Przedział jest wystarczająco duży, przytrzymując małą ładowarką i baterię do ładowania. Z boku jest dziura dla kabli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Torba bardzo dobrej jakości, bardzo dobry rozmiar, aby umieścić kilka baterii, a nawet ładowarkę. zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Jest ładnej jakości i pozwala na ładowanie baterii wewnątrz niego przez otwór w boku. Ale jeśli chodzi o dowód przeciwpożarowy, nie wiem jak dobrze może to wytrzymać, bo mam jeszcze jeden mniejszy od URUAV, który jest trochę grubszy materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Potrzebowałam walizki, żeby zatrzymać liposy i idzie świetnie. Dobry rozmiar, aby utknąć kilka w. Transport bardzo szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Transport Banggood zawsze doskonały. Doskonała jakość produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Na to właśnie czekałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Wspaniała straż liposukcji! Wydaje się dobra jakość, ale dostawa trwała prawie 2 miesiące w nz. Zazwyczaj Banggood dostarcza w ciągu 2-3 tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    A decent bag! Gives me peace of mind when charging and I like the URUAV brand. Fits a 1s charger with 6 batteries easily.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    quite big safety lipo bag

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 445
    • Ft2 297
    • Ft1 646
    • Ft5 364
    • Ft3 831
    • Ft4 212
    • Ft12 537
    • Ft13 261
    • Ft3 831
    • Ft16 866
    • Ft7 083
    • Ft45 140
    • Ft11 282
    • Ft25 592
    • Ft10 950
    • Ft43 148
    • Ft31 862
    • Ft3 445