Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2022

    Pochodzi z magazynu w Czechach z obiecaną szybką dostawą. Produkt jest idealny, chociaż śrubokręt mógł uzyskać gumową osłonę, aby ręce się nie poślizgnęły. Ale może to tylko ręka mi się ześlizgnęła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Nice screwdriver. I am very happy for this purchase at this price (16.13€). It came from a warehouse in the Czech Republic with quick delivery..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    To jest zwykła jakość Sewdriver.. Za pieniądze, które dajesz... Jakość: 6/10 | Użytkowania: 8/10 Przenośność: 5/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Absolutely perfect. Everything works as it should and absolutely corresponds to the description. Very fast shipping and delivery. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Absolutnie perfekcyjne. Super materiał i idealna walizka transportowa. Bity są trzymane w etui na magnes. Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    To jest perfekcyjne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Dobra jakość, idealny do pracy w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Doskonała jakość Bardzo szybka dostawa Świetna sprawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Produkt zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Duża różnorodność wskazówek, dobre rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$60.99
    • US$13.85
    • US$18.99
    • US$31.99
    • US$12.99
    • US$25.99
    • US$35.99
    • US$32.19
    • US$18.47
    • US$2.99
    • US$24.24
    • US$36.95
    • US$18.39
    • US$315.30
    • US$98.99
    • US$299.99
    • US$419.49
    • US$34.31