Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Bardzo ładny zestaw nawigacyjny dla mojego samolotu RC. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Wow..excellent!Recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Produkt dotarł w dobrym stanie i działa dobrze. Nigdy nie udało mi się go namierzyć ani dowiedzieć więcej niż to wysłane! Obsługa klienta jest w dużej mierze zautomatyzowana bot) i wszystkie odpowiedzi są standardowe! Wciąż czekam na paczkę, która podobno została wysłana z FedEx 60 mil stąd, a FedEx mówi, że nie otrzymali jeszcze paczki wysłanej 4 dni wcześniej! FedEx skanuje paczki w ciągu godzin od odbioru!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Wszystko idealne. Mogę polecić ten produkt. W drodze nowego rozporządzenia UE w sprawie dronów potrzebujemy zielonego światła dla lotów nocnych. Ten produkt jest idealny do niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo szybka dostawa, trwała zaledwie 8 dni. Pozdrowienia od Bassuma Fritza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Doskonały dostawca 5 gwiazdek. Produkt jest jasny w świetle dziennym. Używaj jako światło bezpieczeństwa MTB / oparcie roweru drogowego. Używany przez 1 1/2 godziny i nadal dobre jasne światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Nałóż go na samolot odrzutowy, czerwono/zielony na końcach skrzydeł i biały na powierzchni stępki, bardzo dobrze widoczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Mniejsze niż myślałem i „o wiele" jaśniejsze niż myślałem, więc nie patrz na nie bezpośrednio, kiedy naciskasz przycisk, aby sprawdzić. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Świetny produkt i funkcjonalność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo dobrze, a bez drutów jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 405
    • Ft8 191
    • Ft3 782
    • Ft3 206
    • Ft1 128
    • Ft2 645
    • Ft5 274
    • Ft11 731
    • Ft3 766
    • Ft11 354