Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Te części są łatwe w instalacji i dobrej jakości również. Tylko problem jest tylne koło bardzo dodatni kąt toe :D najpierw byłem jak wtf, ale ok jest to, co to jest!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Bardzo zadowolony tylko z oryginalnych prętów kierowniczych jest trochę za krótki i że nie było to wszystko z powrotem, jak kąt koła jest absolutnie szalony, jak widać na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Jeden dolny staw z kulą dolną, trochę zacina się i ciągle się zacina, ale reszta jest dobra. Tanie i szybka dostawa Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Śruby mocujące ramiona dotykają ziemi. Nawet górne ramiona wyglądają tak, że można je dostosować od jest palec na zewnątrz i nie można wiele zrobić... Z tyłu jest palec w ( co jest ok, ale ten jest zbyt ekstremalny... Z powodu tych2 odległość między osiami jest teraz 92 zamiast 94. Więc nie będzie pasować do korpusu 94 mm... Chciałbym, ale nie mogę znaleźć żadnych...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    metal upgrade sets for wltoys are a fun hobbyist upgrade that I think improve a few things to your rc car, but not without custom fitting, filling and modding certain parts to work collectively. I'm a US buyer and was very pleased that this was shipped inside the US and arrived quickly. Do Not expect to buy these parts and just swap one part or another on your car. Unfortunately almost every ball head screw used in this kit need to be filled to allow for more travel. The length my also my need to be shortened depending on where in the suspension or wheel hud you are using it. The upper arms can not be used as is out of the package. They are too long and create outward camber on your wheels, also creating alignment issues in the rear. With modification the upper arms can be even better than before and completely adjustable for your camber liking. The only part I did not use what the lower arm, the original ones are working better right not for me until i can figure out how to modify the ones that come in the kit. You will need different small tools, wouldn't hurt to have a decent dremel with a variety of tool heads. Overall cool upgrade for your wltoys k989! pictures of my completeled upgrades!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    Got it in full, no missing or bent part. Colour looks great. Overall, they make the car much cooler. However this kit fix the old problems by introducing new ones like camber, toe, ride height. I'm working on a video to fix it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Wygląda świetnie! Niektóre części nie będą działać/ nie są warte bólu głowy, że używam.. Postanowiłem użyć tylko kłykci i opraw wstrząsowych. Zostawili resztę plastikowych części na wagę. Byłem pod wrażeniem budowy tego włóczęgi do tej pory!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2019

    เช็คสถานะการจัดส่งไม่ได้ ส่งของช้าแต่ตามกำหนด การจัดส่งในประเทศก็ช้าอีกเลยได้ของเกินเวลาไป2วัน

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dobry materiał, uczciwa cena, szybka wysyłka w 5 dni bez problemów. Doskonale!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Good Quality !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$50.99
    • US$2.99
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$143.99
    • US$8.07
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$17.09
    • US$1.99
    • US$13.85
    • US$32.33