Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(655)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(655)
    • 5 Star(630)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2021

    Te torby wyglądają dobrze, są wystarczająco duże, by zmieścić 2 4S 1800mah akumulatory i jest dużo miejsca, kupiłem je jako torbę, bo nigdy nie wiadomo, kiedy trzeba wyizolować baterię, na jakiś „mały wypadek". Wątpisz, czy bateria jest w dobrym stanie, żeby przetransportować ją razem z innymi, więc zawsze noszę jedną z nich w plecaku, skoro nie biorą prawie nic, i lepiej to odizolować, niż wtedy bać się wszystkich baterii. Złapałem je na czerwono, żeby były dobrze widoczne, gdy ich szukam, ale już będzie smakować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Te przybyły bardzo szybko i dobrze zapakowane. Cena, którą zapłaciłem była doskonała, biorąc pod uwagę przyzwoitą jakość worków. Kolor jest jasnoczerwony z odcieniem różu. Te są nieco grubsze niż te większe, które kupiłem, które wolę, jak bym powiedział, oferowały większą ochronę w przypadku pożaru lipoproteiny. Ogólnie bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Są zaskakująco dobrej jakości, lepsze od innych, które kupiłem. Siatka w środku jest przyzwoita! Mam nadzieję, że szwy potrwają, czas pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Lipostrażnik. Oczywiście nie spodziewasz się, że bateria się spali, ale lepiej ją ratować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    TR: Bardzo dobry produkt. Jakość. Bardzo dobry produkt, Wysoka jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Mała torba LiPo, może pomieścić liczne baterie 1 i 2, ale tylko dwie baterie 4 lub 6s. Mam większą torbę do ładowania i używam tej mniejszej głównie do przechowywania baterii. Jest tani w cenie, ale jest dobrze wykonany i wytrzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Robi to, co powinno. Chroni lipy. Mieści około 4 do 5 liposukcji (4S)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Poszło dobrze. Dziękuję, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Ładna torba z lipami, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Bardzo wysokiej jakości produkt, jak czuję i Banggood dostawa była jak zwykle w mniej niż 3 tygodnie. Zamówi więcej w przyszłości z różnych kolorów dla utrzymania indywidualnej baterii lipo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 460
    • Ft6 264
    • Ft4 846
    • Ft2 768
    • Ft2 768
    • Ft5 604
    • Ft7 101
    • Ft3 955
    • Ft5 538
    • Ft10 135
    • Ft4 195
    • Ft9 002
    • Ft5 538
    • Ft11 542
    • Ft35 681
    • Ft10 039
    • Ft23 686
    • Ft3 805