Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(374)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(374)
    • 5 Star(340)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Artykuł dotarł za 2 tygodnie. Gąbka do okularów, pasuje również do EV300D są wygodne i bardzo miękkie. W opakowaniu znajduje się również już w kształcie taśmy 🔝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Idealne dopasowanie również do EV300D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Wszystko działa dobrze, jak opisano. Jestem usatysfakcjonowany. - Dziękuję, bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Wszystko w porządku, tak samo jak w reklamie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Dopasowanie jest straszne wokół nosa początkowo, nie mam nienormalnie duży, ale jest praktyczny nie do użytku poza pudełkiem. Wyciąłem dużą część czarnego grzbietu w tym obszarze, żeby lepiej pasowało do wycięcia gogli. Wymagało to szycia tkaniny z powrotem, zajęło około 20min, dopasowanie jest całkiem dobre teraz. Oryginalna pianka jest jeszcze trochę wygodniejsza, ale ta podkładka wydaje się o wiele bardziej trwała i zmywalna. Co ciekawe, jest dużo chłodniej na twarzy, doskonale nadaje się na upał. W sezonie zimowym wymienię z powrotem oryginalną piankę. Jakość materiału jest w porządku, jest wyposażony w zamienny oprawę na rzep, jeśli potrzebujesz, i wygląda całkiem fajnie. Mówię - nie kupuj, jeśli nie chcesz robić sztuki i rzemiosła, ale jeśli to zrobisz, to jest to dobry dodatek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Wewnętrzne poświęcenie to nie jego 🤦🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Naprawdę chciałem tylko ochraniacze, ale teraz są sprzedawane tylko w zestawach, więc kupiłem zestaw. Zespół jest cienki i nie sądzę, że mam szansę go użyć, więc poszedłem do skrzynki z narzędziami. Podkładki są lepsze niż sobie wyobrażałem Grubość jest duża i nie ma wycieku światła, a Motilon EV200D może być doskonale wyposażony, a nawet po zamontowaniu na EV300O i SKY03O, uczucie mocowania było doskonałe. Zamówiłbym więcej padów trochę wcześniej w tej sprawie 💦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Uważaj, żeby kupić tę część zapasową do okularów EV200! Jeśli masz szczególnie duży nos, jak mój, nie będziesz już w stanie przykleić okularów z każdej strony, W części nosa krawędzie są sztywne i w przeciwieństwie do oryginalnej gąbki nie można się zgiąć, więc będą naciskać na nozdrza, utrzymując okulary lekko zniwelowane i wpuszczają światło! Można zobaczyć na zdjęciu porównanie z oryginalną gąbką zupełnie inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Świetny produkt! Po roku użytkowania moje EV200s zaczęły wpuszczać światło, a guma z pianki była noszona, więc postanowiłem zmienić ją z tym materiałem. Guma bardziej, ale bardzo miękka, że jednak wznowi swoją pozycję jest materiał wygląda dość oddychający, zobaczymy tego lata, jak będą zachowywać się z ciepłem. Zapasowy klej 3M jest również do przyklejenia na ekranach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    🇫🇷 Kup dla mojego EV 300D, ta pianka jest grubsza, wygodniejsza (nawet jeśli oryginał nie przeszkadza mi w tym czasie) Ale dla mnie pozostawia trochę światła nad portem SD i pod nosem (problem nie mam z oryginalnym). Może z pewnymi modyfikacjami...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$339.99
    • US$14.29
    • US$13.85
    • US$8.07
    • US$9.89
    • US$31.99
    • US$145.99
    • US$320.99
    • US$104.39
    • US$9.89
    • US$18.90
    • US$35.79
    • US$32.99
    • US$68.89
    • US$9.89
    • US$499.00
    • US$29.50