Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(412)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(412)
    • 5 Star(372)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2020

    Pasuje idealnie do EV300d. Znacznie wygodniej niż oryginalne pianki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Naprawdę chciałem tylko ochraniacze, ale teraz są sprzedawane tylko w zestawach, więc kupiłem zestaw. Zespół jest cienki i nie sądzę, że mam szansę go użyć, więc poszedłem do skrzynki z narzędziami. Podkładki są lepsze niż sobie wyobrażałem Grubość jest duża i nie ma wycieku światła, a Motilon EV200D może być doskonale wyposażony, a nawet po zamontowaniu na EV300O i SKY03O, uczucie mocowania było doskonałe. Zamówiłbym więcej padów trochę wcześniej w tej sprawie 💦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Artykuł dotarł za 2 tygodnie. Gąbka do okularów, pasuje również do EV300D są wygodne i bardzo miękkie. W opakowaniu znajduje się również już w kształcie taśmy 🔝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Przyjedź z Chin za 10 dni.. Idealny zawsze bangood.. Wziąłem je w miejsce oryginalnych dla mojego EV300D, bo oryginalne nie są zbyt wygodne. Powiedziałbym, że doskonałe wykonanie i rady!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Rozkaz otrzymany dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Uważaj, żeby kupić tę część zapasową do okularów EV200! Jeśli masz szczególnie duży nos, jak mój, nie będziesz już w stanie przykleić okularów z każdej strony, W części nosa krawędzie są sztywne i w przeciwieństwie do oryginalnej gąbki nie można się zgiąć, więc będą naciskać na nozdrza, utrzymując okulary lekko zniwelowane i wpuszczają światło! Można zobaczyć na zdjęciu porównanie z oryginalną gąbką zupełnie inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Świetny produkt! Po roku użytkowania moje EV200s zaczęły wpuszczać światło, a guma z pianki była noszona, więc postanowiłem zmienić ją z tym materiałem. Guma bardziej, ale bardzo miękka, że jednak wznowi swoją pozycję jest materiał wygląda dość oddychający, zobaczymy tego lata, jak będą zachowywać się z ciepłem. Zapasowy klej 3M jest również do przyklejenia na ekranach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    на ev100 сидит как влитая мягкая и ноская

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Ładna tabliczka. Zamówiłem to dla mojego EV100 i jest w porządku, jest trochę większy, ale działa i nie ma wycieku światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Podoba mi się, daje bardzo fajny styl do EV200D, pasują idealnie, chociaż na części nosa wychodzi trochę i pająki, myślę, że z czasem ten obszar zmięknie i przestanie przeszkadzać. Nie wpuszcza światła nigdzie i doceniam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$384.99
    • US$16.99
    • US$5.65
    • US$5.09
    • US$15.12
    • US$10.99
    • US$17.59
    • US$27.59
    • US$14.51
    • US$19.99
    • US$269.99
    • US$62.99
    • US$120.99
    • US$31.50
    • US$65.99
    • US$131.99
    • US$25.80
    • US$12.99