Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(242)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(242)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2019

    I really enjoyed assembling this robotic arm. I had made a few mistakes herw and there but I was able fix most of them just by looking at the instruction manual and improvising. The arduino code is really simple to understand and modify. It wouldn't hurt to order an extra mg90s servo, just to be safe. Watch this video to see the arm in action https://youtube.com/watch?v=w0OQp4NiPLY

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Świetny zestaw edukacyjny. Dopełnić wszystkiego, co potrzebne, aby to działało. Zebrałem się z moim trzylatkiem. Bardzo proste sterowanie oznacza, że małe dziecko może operować. Niełatwy zestaw do montażu. Zagmatwane instrukcje, których brakuje pewnych szczegółów. Musiałem przyciąć kilka śrub na odpowiednią długość i musiałem kilka razy zmontować części budynku, żeby wszystko działało bezproblemowo. Jest kilka filmów z YouTube, które pomogły mi zrozumieć montaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Otrzymałem ją w miesiąc. Pudełko przyszło z uszkodzonym narożnikiem. Wszystko wydaje się być w dobrym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Nie jest łatwe w montażu z powodu niejasnych instrukcji znaleźć w internecie, nadal muszę zamontować potencjały, które potrzebują trochę lutowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Niesamowity zestaw hobby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    To było zabawne i trudne, ale satysfakcjonujące do złożenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Jeszcze do stworzenia, Czas dostawy z zagranicy jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    La notice en ligne est une catastrophe, le début est bien et la fin archi bâclée...avec plein de phases manquantes Il fonctionne correctement mais il y a vraiment beaucoup de frottement, difficile de programmer je pense...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2018

    One item broke when assembling it. Needed to be glued to fix it. The wall size around the rectangular holes should be bigger or it should be assembled by screws instead of the clipping stuff, ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 039
    • Ft22 322
    • Ft8 573
    • Ft46 506
    • Ft29 084
    • Ft33 938
    • Ft9 128
    • Ft16 966
    • Ft6 594
    • Ft5 191
    • Ft73 073
    • Ft31 662
    • Ft32 553
    • Ft17 659
    • Ft19 044
    • Ft21 470
    • Ft20 085
    • Ft5 883