Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    Te baterie działają dobrze w WLtoys 12427 i ładnie pasują. Wydłuża czas działania na pewno, jedyną wadą jest silnik staje się gorący, ponieważ działa dłużej! Używam do tego ładowarki B3.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Idealne dla Wltoysa 144001... Dziękuję, Banggood

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Baterie dorazila v pořádku. Nabitá na storage. Pěkně zabaleno. Děkuji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    BE
    06/04/2021

    Dobrze spakowane, przetestowane dwie komórki w równowadze, ale jeszcze nie przetestowane autonomii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Kupiłem dwa i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jest stosunkowo zimny podczas ładowania/wyładowywania. Umieściłem je w samochodzie RC, a teraz mam długo wyczekiwane sztuki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Otrzymałem paczkę całkowicie otwartą. Bateria wydaje się być w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Bardzo ładne baterie, samochód nawet lepiej działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Świetna bateria, dobre zbilansowane komórki. Używany do Wl140001, i Hbx1680, spróbuje na mojej ciężarówce Remo 1/16, kiedy zostanie zbudowana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Produkt był bezbłędny i dostawa dość szybko. Zamówione 30 marca, otrzymane 20 kwietnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Najlepszy pakiet otrzymany do tej pory. Kompaktowa bateria. O wiele mniejsze niż myślisz dla Mah. Czas pokaże jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,409
    • Ft4,409
    • Ft4,748
    • Ft12,554
    • Ft12,060
    • Ft8,481
    • Ft5,766
    • Ft2,373
    • Ft4,409
    • Ft9,499
    • Ft4,069
    • Ft4,748
    • Ft19,681
    • Ft21,717
    • Ft4,069
    • Ft3,391
    • Ft16,966
    • Ft2,774